linizfliniz

the one and only.

Valborgsmässoafton.

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit sjuuukt duktig, trodde inte detta om mej.. Men, jag har storstädat heeela huset. Så nu är det skinande rent :) Har även hunnit med ett gympass i morse. Känns f1 bra!

Före & efterbilder:


Nu sitter jag och inväntar Malle så vi kan starta grillen och sätta igång med maten!!! :)

/Linizfliniz

fiesta.

Kategori: Allmänt

Hellu everybody!

Igår var det fest. De va jag, Malle & Sussi. Vi började hemma hos Sussi, sedan vidare på nån fest och sen utgång på Rex. Efter krogen åkte vi på Shell och köpte varsin french och deras gooooda kladdkaka som jag varmt kan rekomendera :) Sedan vidare hem till Malle där jag fick sova. Fick dessutom sängsällskap av hennes lilla kisse, den sov på mej. Asmysigt!

Vi vaknar upp till en helt underbart solig dag!!! Så, vi har typ legat ute i solen hela dagen :)



Nu ikväll har vi varit och handlat lite mat inför morgondagen = Valborg. Blir dock en lugn sådan eftersom båda börjar jobba 07.00 dagen efter. Men, de kommer bli fett najs ändå! :D

Allt var typ utplockat på Maxi. Men Malin var glad ändå för hon köpte sig en Sodastreamer :)

/Linizfliniz.

frukt.

Kategori: Allmänt

Äntligen ledig helg! Har jobbat 3 helger av 4. Och den helgen jag var ledig va jag och hälsade på min mormor i Finland. Så känns sjukt skönt att kunna göra preciiiis vad som helst denna helg.

Idag kände jag bara för en lugn fredag. Så jag & Malle drog och gymmade. Efter de blev de dusch & bastu med diverse olika skönhetsbehandlingar så som kroppsskrubb, ansiktsmask osv ;) Sen blev de mys med Malins kisse, en film och en massa god frukt.



Nu ska jag försöka sova. Kan vara lite svårt när man jobbat natt 1 vecka i streck. Men måste ju vara pigg imorgon för då är de parteyyyyy! ;)


/Linizfliniz

LÖN!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Har jobbat i natt & jag har varit så sjuuukt trött. Verkligen fått kämpa för att hålla mej vaken.
Men, kollade bankkontot nu och då känner man att det är värt de!

LÖÖÖÖÖÖÖÖN!!!! :D



Need 2 sleep!

/Linizfliniz

tacokväll.

Kategori: Allmänt

Hojjhojj!

Inatt har jag 1 natts ledigt så då passar jag på att bjuda hem tha girlz på tacos :) Länge sen man åt de, ska bli gott!



Nu ska jag gå å fixa de sista innan dom kommer!

/Linizfliniz.

natt.

Kategori: Allmänt

Tjenixen! ^^

Idag har jag inte hunnit med så mkt annat än att sova, kom ju i säng rätt sent. Klev typ upp precis lagom till middagen. Efter de tog jag en löptur i de fina vädret. :)

Sitter nu här på jobbet och regnet bara öser ner utanför. Bra de, då kanske all snö kan försvinna nån gång! Förra året vid denna tid satt man ute och solade.. Än så länge har det varit en rätt lugn natt. *Peppar peppar* Sara försöker lura i mej:



Men sé de går ikke! Jag har med mej lite nyttigare grejjor så som; vindruvor, banan, melon, avokado, kiwi och mörkt bröd. Har dock bara käkat 2 brödskivor än så länge.


Har för övrigt varit nykter över 1 månad nu! Good girl.

Peace out! /Linizfliniz

kiwi.

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon! :)

Nu är man nyss hemkommen från en jobbnatt. Fick jobba 2 timmar extra eftersom det var en som ringde in sig sjuk imorse. Men, lite extra klirr i kassan är aldrig fel. ;)

Hade faktist inte täkt skriva så mkt mer förutom att jag slagit mitt rekord på att äta kiwisar. Åt nämligen 6 st kiwisar inatt. Då har man iaf uppnått sitt rekomenderade dagliga intag av C-vitamin. Såg även att dom innehöll A- & E-vitamin. Bra bra!


Nä, nu ska jag krypa i säng. Ha en bra dag nu alla! :)

/Linizfliniz.

 

19 april

Kategori: Allmänt

Gokväll!

Idag har varit en väldigt aktiv dag. Började med att jag & Jens tog en lååång promenad, 1 mil på ca 2 h. Hade en snöbolls-kastar-tävling under promenaden och Jens losa så han fick bju på käk. Efter en en sån lång promenad är man såklart hungirg! Vi köpte en engångsgrill & grillade hamburgare. Till det åt vi sjukt god coleslaw.

Sen hem och byta om för att köra CX & SH'Bam. Sjuuukt hårt CXpass och Sh'Bamen va väl helt ok. Så nu är man sådär lagomt mör! :)

Fick en snygg rosa SH'Bamvattenflaska eftersom det var releaseparty. Naaajz!

(OBS, lånad bild)

/Lina.

23 år.

Kategori: Allmänt

Hej hej bloggen! :)

Saknat mej?

1 år och 7 dagar sedan jag senast skrev något här. Tänkte att det var dags igen :)
Idag fyller jag iaf 23 år, inge märkvärdigt med det! Har bakat och lagat mat hela dagen. Misslyckades med tårtan.. Man skulle ha florsocker men jag tog vanligt socker.. Bidde inge bra de. Fick göra en ny, men då råkade jag misslyckas med maränglagret.. Men, folket tyckte iaf att den var god! Tur de lixom.

Både jag och Kissie fyller år idag så vi bestämde oss för att fira tillsamans:



/Linizfliniz.