linizfliniz

the one and only.

Lördag.

Kategori: Allmänt

I morse väcks jag av ett sms klockan 10 av min goda vän Malin, -"Combat om 1 timme?:)". Känner då inte alls suget utan vill helst bara sova vidare.. Men, någon stans finner jag taggen och hänger med! Efter Combaten stannar vi kvar på Aqua Arena och leker av oss lite, åker rutchkana & badar bubbelpool. Får en tillsägelse då vi åker Toaletten, "Endast 1 person åt gången!", vilket vi båda vet mkt väl & vilket de står stora tydliga skyltar om. Man känner sej då genast som typ 9 igen, pinsamt. Hihi.

Saknar tiden på resande fot då man fick bada i stort sett varje dag! Antingen fick man bada i poolen på hotellet eller så fick man snorkla och kolla på häftiga fiskar i havet. Älskar att bada!


Nä, nu borde jag sova. Ska va hos Malle kring 10.30 imorgon. Vi ska hjälpa hennes pappa med taket.

Har redan börjat känna träningsvärken från passet i morse! Good.

/Linizfliniz

R.I.P

Kategori: Allmänt

Har idag varit på begravning av min farfar. En väldigt fin sådan, men såklart sorglig. Men, han har det bra nu då han får vara tillsamans med farmor igen.


Vila i frid!
Harald Ingermar Bäckström ♥


/Linizfliniz

wöörk.

Kategori: Allmänt

Trött tröttare tröttast.

Nyss hemkommen från en jobbnatt. Solen skiner så de känns tungt att gå å lägga sig. Men som sagt, jag e sjukt trött så de ska bli skönt!



Peace out!

/Linizfliniz.

Söndag.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :)

Idag är det desto bättre väder. Dock lite kyligt men solen tittar iaf fram. Hade tänkt vara lat och inte ta någon morgon promenad men solen taggade mej :)

Gick runt åsen. Där finns en sjö där vi brukade vara och ta grodägg som vi sedan tog hand om och såg när dom utvecklades. Stannade för att kolla, och precis på samma ställe som alltid så finns det asmycket ägg:

Sen var det sjuuukt mkt maskar på vägarna. Många var döda :( R.I.P!


Dags för sängen! Ha en bra dag :D

/Linizfliniz.

I threw a wish in the well..

Kategori: Allmänt

Haft en ritkig bajsnatt på jobbet! Men vad gör de, jag är glad ändå :D Taggad på:

- Resa om mindre än 1 månad!!!!
- Träna
- Sommar och allt vad de innebär! :)
- Osv.

Dock kan man ju fråga sej om de ens blir någon sommar i år:
Så här såg bilen ut imorse efter jag varit på gymmet..... 5:e maj ska man ju kunna sitta ute och sola om dagarna och få lite fränkar och lite färg. Men ikke de!

Skrev en liten "to do list" för sommaren på jobbet inatt! Taggisssshhh.

Nu ska jag sooooooooova bort denna snöiga skitdag! :)

/Linizfliniz.