linizfliniz

the one and only.

Utflykt.

Kategori: Allmänt

Ännu en regning dag! Har hängt med mamma och pappa hela dagen. Vi har varit på utflyk :) Finns många häftiga ställen att upptäcka.
 
 
Bron dom hoppar Byngy jump ifrån i Gevaliareklamen. Dock ej i närheten av den höjd jag hoppade från ;)
 
 
Nä, nu blire att sova. Bytte kvällspass mot ett dagpass för att kunna lira match imorgon.
 
Riktigt mörkt ute nu! Rena rama hösten.. Regn och mörker! Dock sjukt mysigt att man kan börja tända ljus osv :)
 
nattiz.
 
 

Rainy day.

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en riiiiiktiiiig slappardag. Har legat i sängen precis hela dagen och inte gjort ett skit! Eller, jag har legat och kikat boende, resemål, flyg osv inför våran resa. Det är 64 dagar tills vi drar iväg!!!!!!!!!!!!!! :D
 
Har varit en helt perfekt dag för att göra ingenting på. För ute har det regnat. Kan va sjukt mysigt ibland! Höra regnet smattra mot fönstret :) Känns rätt lugnt att det är skitväder ändå, för i helgen då jag är ledig 3 dagar ser de ut att bli toppväder! Gissa om jag ska sooooola då?!
 
 
Ikväll har jag varit på middag hos mor och far. Samt att min syrras familj va här. Det bjöds på grillat! Mums :) Sen haft fotbollsträniiiiiiiiiiiiiiiing. 
 
Sover i Holmiz inatt :) Gonatt.
 
 
 

Trött tjej.

Kategori: Allmänt

Så här glad är jag över att behöva jobba idag.. Sjukt jäkla trött! Känns inte som jag sovit en blund inatt.



/L.

Helgen.

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet! Detta inlägg är liiiiiite sent. För nu är det helg igen. Men detta inlägg kommer handla om förra helgen :)

Den helgen började iaf med en trevlig afterwork på Allstar med ett gäng sköna arbetskompisar på fredagen. Jag har egentligen inte tyckt att Allstar har så god mat men nu får jag ändra mej. Åt jätte gott! Egentligen skulle vi bara ta de lugnt men jag och Racha stannade kvar till stängning. Måste göras om snart! :)

 
Efter fredag kommer lördag. Och då var den årliga sommarfesten ute i Holmsund planerad. Så det var bara att tagga om. Dock ej svårt att finna taggen! ;)
 
#musik #somenights #alkohol #dansa-på-stolar #varmkorv #krig #nattbad #godzilla #rip-godzilla 
#kubb #plasthandksar #rosa/vitt #tighta-grabbar #blodbad #gay #lekstuga #"spy-i-öga" #fylla #spåra #15årpånytt #skratt #livet #osv #osv
 
 
Festade heeela natten lång tills solen gick upp och längre därtill! Vid halv 9 gick jag och la mej i lekstugan som då redan var typ full. Hittade mej iaf en sovplats på golvet. Låg där och asgarvade en långstund innan jag insåg att "här kommer de ej bli någon sömn". Så istället gick jag in och skurade golven osv. Blev 1 timmes sömn i en fotölj.
 
Sedan inväntades att klockan skulle bli 12.00 och Alis skulle öppna. BAKISKÄK!
 
 
Jag sa att detta blev sista sommarfesten jag skulle styra innan jag köper eget hus. Får se hur det blir med den saken :)
 
GODNATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.
 
 

Fredag.

Kategori: Allmänt

Min syrra och hennes barn har varit på besök uppe i Norrland. Dom bor nu mera i Västerås. Tråkigt att man får träffa dom så sällan!





Annars då, det är fredag och jag spenderar min kväll på jobbet! Dock så behöver jag nog de.

/L.


Jul. 23, 2013

Kategori: Allmänt

Jag trodde att jag skulle jobba idag, men upptäckte igår att jag hade bytt arbetspass med någon = ledig idag! Så igårkväll bestämde jag, mamma å pappa att vi sku ta en tur till Finland. Så, vi bokade en resa och hotell och begav oss över kvarken.

Idag har vi lånat cyklar och varit ute på lite sightseeing. Har även varit och hälsat på min mormor och varit ute och käkat god mat på ett mysigt ställe vid havet.







Ligger nu nerbäddad i sängen efter att ha legat och sett på Allsång på skansen. Blir snart till å sova och vakna upp till hotellfrulle. Mums!



Helgen har varit helt amazing! Berättar mer om de då jag kommer hem :)

pok / Lina.

När regnet faller ner.

Kategori: Allmänt

Tur jag hann hem innan värsta regnskuren drog in. Hann typ få 32 droppar på mej! Jag som ville att det skulle va sol nu när jag får va lite ledig. Vi (några från jobbet) skulle gå å sätta oss på någon utservering hade vi tänkt. Men nu blire de nog inomhus. Men bara jag får mat och nån öl så blir jag glad ;)



Slängde upp benen en stund. Gäller bara att se till så jag inte somnar som jag brukar!
 
/L.
 
 

Some nights.

Kategori: Allmänt

Ååh vad jag ser fram emot helgen! Ledig 2 dagar vilket jag inte varit på evigheter :) Så, imorgon efter jobber blir de afterwork med ett gäng från jobbet. Blir trevligt! Sedan på lördag smäller det, då är det den årliga sommarfesten ute i Holmsund. Weehoo. 

 
Dock ingen tid att vila upp sig. Men vad gör de?! Gör hellre roliga saker :D
 
 
 
 

I will wait.

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag haft besök av mamma, pappa, peas, min syrra som bor i Västerås och hennes 2 barn. Hon hade aldrig sett min lägenhet så jag bjöd hit dom på middag. Fick en tavla i inflyttningspresent :) Just precis vad jag behövde! Har inte satt upp något på väggarna. Måste styra upp så de blir lite hemtrevligt :)
 
 
Efter de blev de lite träning. Har dock glömt mina fotbollsskor på Sandviksplan så blev en joggingtur i mina crocs. Funkade rätt ok ändå! Frånsett när man fick in nån sten i skon..
 
 
 
/L.
 
 

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Har verkligen inte skött min sommarträning som jag borde. Dels har jag haft fullt upp på jobbet och inte orkat. Lite väl sent att försöka styra upp det nu! Men jag gör de ändå. Så, igår stod backintervaller i denna underbara backe på schemat.

 
Blev även backintervallpass idag innan lunch.
 
Har även hunnit va hos frissan idag, och kanske gick lite väl crazy. Klippte lugg..
 
Imorgon väntar jobb igen! Sjukt less på dessa endagars ledigheter. Men i helgen är jag ledig 2 dagar! wiiiie.
 
Har sett alla avsnitt av "The lying games" nu. Vette tusan när de kommer fler!?!%&¤"&??!
 
 
Nattinatti.
 
 

got2love.

Kategori: Allmänt

Det finns bara en pedal och det är gaspedalen.
 

Stort tack till Eve och resten av tjejerna för en trevlig lördags-kväll! :) Och sjuuuuukt god mat vare! Firade Eves 23års dag med mat, lekar, skitsnack, dans, utgång osv. 



Mina grannar got2love me! Efter fest till 06.00. grejt!
 
/L.
 
 

#thatPOWER.

Kategori: Allmänt

Har haft en underbar kväll! :)
 
Låter bilderna tala: 
 
Efter grillningen blev de kubbspel, boll-lir, bastu, mobilspel, mys osv. 
 
Imorgon åker Malle hem till sitt Sthlm igen. Gonna miss her! ♥
 
Nu lite mer "The lying games" innan de blir ti å sova. Borde göra de nu men är för spännande.......
 
/L.
 
 
 
 

I am sailing.

Kategori: Allmänt

Skriver ett snabbt inlägg innan jag lägger mej och ser ett avsnitt av en serie jag börjat se. "The lying games". Sjukt spännande ;)
 
Efter jobbet idag plockade Malle upp mej och vi drog å käkade pizza ute i Obbola med hennes pappi. Gött nanting! Alis i Holmsund, säger bara de ;) try it.
 
Efter det tog vi båten över till Holmsund för att vinka av Malins kusin som ska ut och segla jorden runt. Fett ballt! Dom ska va borta ett helt år, 365 dagar! Vi hade tänkt möta upp den på våran resa, men de gick ej att tajma.
 
 
Det blåste och va fett stora vågor ute på havet :D weeoo.
 
Sen har jag, Sussi och Malin myst framför Allsång på skansen med marängswich! (Ingen aning hur de stavas, men inte som jag stavat de iaf tror jag :P ) Eller jooo, nu kom jag på.. Typ Marängsvis? men asså, de låter helt fel. 
 
 
Nattlinatti.
 
 
 
 

Leave the world behind.

Kategori: Allmänt

Så fett jäkla trött/silten assåååå! Blev ett 15 timmars pass idag, 6.45-21.45. Kabooom. Måndag, 3 patienter in, och nån hem osv osv. Tuff dag. Sen 6 dagarsvecka på detta och efter de 1 dag ledig! Kräks.
 
Sorry för mina klagor, men fick ba lov :)
 
 
Fick sällskap till kvällsfikat av Malin. Rostade mackor med ost och gurka. Som de ska va ;)
 
 
GONAAAAAAAAATTTTTTT.
 
Händer imorrn egentligen?!
 
 
 
 
 
 

Sänghäng.

Kategori: Allmänt

Efter en hård 2dagars vaknar man upp brevid de finaste man har <3



Snart blir de ner på stan för lite bakiskäk :)

Bus.

Kategori: Allmänt

Sorrylorry för dålig update ;) Men har haft en kung "helg". Måndag var de som sagt säsongsavslutning med bästa laget och herrlaget. Beep-test, stenplockartävling (damlaget vann en kasse öl), brännboll, grillning, utgång på båten och efterfest. Fet kväll :)



På tisdag var de fest med girlzen. Lallade på lite här hemma innan vi begav oss ut på tisdagsrex. Grymt jäkla dansgolv! Sen burgers nere vid kajen. Avslutningsvis fick jag sovsällskap av min 08'mate menmalin :) myyyysigt!

FylleMalin i taxin:


Onsdag = bakishäng. Pizza och mys i soffan!!!!!

Haft en helvettes dag på jobbet idag. Tur Malin kom över ikväll för lite mys. Film, kladdkaka och reseplanering :D

Nu måst jag söv! Hoppas på en bättre dag imorgon :) Har iaf kvällen att se fram emot :)

pussånatt.

Goodnight sweetheart.

Kategori: Allmänt

Doh, klockan hann visst bli över 00.00. Det var inte enligt min plan! Hade tänkt göra en till tidig kväll.. Men råkade somna hemma hos mamma å pappa och hade massa pyssel att göra här hemma. Hann dock inte fixa allt.. men hoppas på hinna de efter jobbet imorgon :P
 
Imorgon är de avslutning av vårsäsongen med laget. Som vi för övrigt avslutade på bästa sätt, Vinnst med 6-1!!!! Så imorgon står brännboll, grillning å massa annat skoj på schemat :) Kör gemensamt med herrlaget.
 
Och en annan kunglig sak är att imorgon kommer Malle hem. Saknar henne! ♥
 
 
Nä, nu blire ti å söv! Goodnight.