linizfliniz

the one and only.

SnickarN^

Kategori: Allmänt

Gokväll! :)

Har just varit å handlat inför morgondagens fest. Det är nämligen så att Malle flyttar om 1 vecka (!!!) så vi hade tänkt ha en liten hejdåfest för henne. Har även blivit en liten tradition att varje sommar ha en fest i mitt uterum så detta blir årets!

Jag har nu tillbringat 4 nätter i lekstugan eftersom min brorsa har haft en kompis på besök. Nu i natt är sista natten jag sover där. Det har faktiskt varit mysigt men ska bli skönt att få tillbaka sitt rum :)



Hela dagen igår, från halv 2 till halv 12, så hjälpte jag en kompis att skruva trall. Så idag känns de i gammkroppen vill jag lova! Kan även säga att det är en balkong som ligger på andra våningen, så fick lov att lyfta upp alla plankor.

I böran:
I mitten:
Klart:
Man måste ju även ha drickes & matpaus:


Peace out / Linizfliniz

Roadtrip.

Kategori: Allmänt

Växjö i bilder:

packa..

Kategori: Allmänt

Packa, det är något av det tråkigaste jag vet! Förutom att packa upp då jag kommer hem förståss. Åker till Växjö och på en liten roadtrip med Malle imorgon, och då måste man ju packa.. Går dock inte så bra, kom hem vid 23 och tänkte att jag skulle chilla framför tv:n en stund, men somnade och sov lite mer än en timme. Förflyttade mej sedan från tv:n till sängen & datorn och här sitter jag nu klockan 02.18..

I Växjö ska vi träffa nå kompisar vi lärde känna i Thailand och som vi även hängde med i Turkiet. Har köpt med oss lite Chang för att återuppleva lite gamla minnen. ♥ Allt som allt blir vi borta typ 6 dagar. Efter Växjö hade vi tänkt campa någon stans, får se hur de blir med det. I'll let u know!


/Linizfliniz

tänkvärt.

Kategori: Allmänt

Lägger in en bild som är värd att tänka på:

En gång in aldrig ut.

Kategori: Allmänt

Hojjhojj!

I natt äre nattpass som gäller, 21-07. Känns väl si sådär.. Min m8 (Malle) ringde just och berättade att dom är på väg ut på TC. Skulle gärna joinat!

Bild på henne från förra helgen på väg hem från krogen. WTF?! :)



Jag har fan jobbat här i 6 år! Men de sägs att "En gång in aldrig ut!" på detta ställe.

Filten i våran massagestol här på jobbet:


/Linizfliniz

pörfekt.

Kategori: Allmänt

Har haft en helt underbar kväll med ännu underbarare sällskap, Malle! ♥ Behöver inte säga så mkt mer, bilderna får tala för kvällen.

Bildbomb:


PEEEEEEEEEEEEEEEERF
! Gonna miss u so much näru movar! puss.

/Linizfliniz