linizfliniz

the one and only.

:)

Kategori: Allmänt

I tisdags var de våffeldagen. Vi hade slopat våfflor och bestämt oss för spenatsoppa ist. Men när jag kommer hem och ser allas uppdateringar på våfflor så kommer suget. Åker å köper ett våffeljärn och sjukt så gott de va :)




Sen har jag varit och hälsat på Anna som jag inte träffat på länge och som har flyttat till ny lägenhet :) fick mysa med hennes fina katter!



Och idag 7års kalas för världens bästa Alma :)



Helgen kommer bli tuff men ack så rolig ;)

gonatt.

sol.

Kategori: Allmänt

Haft en helt fantastisk helg i Skellefteå med några sköna bruds från jobbet! #buss #skumpa #bubbelpool #bastu #gomiddag #förfest #utgång #hotellsäng #frukost och en massa tokerier :)



Nu sitter jag ute på balkongen och solar min blekfeta kropp. Tror jag fått lite fräknar faktiskt. Sussi ligger inne i soffan och tar en tupplur. Ska nog ta en promenad då hon vaknar :)



Update.

Kategori: Allmänt

Fredagen började med en god middag, "lite" vin osv. Sedan utgång på Allstar och efterfest. Helt ok ändå!





Lördag dag blev väldigt piano. Sov till klockan 1 sen tröck vi en pizza till "frukost". Fanns inga planer på fest utan vi bakishängde i soffan med Blyger.



Men kvällen kommer och så även suget. Börjar dricka lite öl och sedan kommer ett gäng grabbar från Övik över och kvällen blir helt spårad men kul! Utgång på Rex för ovanlighetens skull och återigen efterfest. Bra kväll! :)





Bra start på veckan. Förutom att jag blev påkörd av en annan bil...



Annars hängt med mina sköna jobbarkompisarna. Vi har infört tisdag till de nya fredag. Va ute å käkade å spelade biljard. Jag vann! ;)



Och idag hotellfrulle!




Ska uppdatera oftare så de ej blir så långa inlägg :)

Nu blir de gonatt. Imorgon sista dagen innan 4dagars helg :D


Thank god It's friday!

Kategori: Allmänt

Fortsatte på hemmafru-temat igår. Va ute på en långpromenad med Millie och bakade bröd :)





Idag vet jag inte riktigt vad jag har gjort.. Skulle på stan men har bara legat i sängen..

Men tur jag är taggad på kvällen! Och snart kommer Sussi hem :D

Vardag.

Kategori: Allmänt

Veckan har varit bra! :) I måndags bjöd jag in mej själv på middag hos Krille eftersom Sussi jobbade kväll. Vi gjorde sjukt god mat, grillat! Tidig grillpremiär i år.





Och igår va de afterwork med bästa jobbarkompisarna :) Började med käk på Vezzo och sedan vidare till Allstar. Mkt trevlig kväll :)



Sen idag har jag varit hemmafru. Städat lägenheten och lagat mat. Man blir så mkt gladare när lägenheten är städad.




Dagens citat "Stop waiting for friday, for summer, for someone to fall in love with you, for life. Happiness is achieved when you stop waiting for it and make the most of the moment you're in now."



Creme fraiche.

Kategori: Allmänt

Har inget att blogga om inatt typ :)

Idag har solen äntliiiiiigen tittat fram och jag å Sussi har varit å kikat på fotboll.



En annan sak som jag kan nämna är att jag och Sussi typ missbrukar creme fraiche. Men det är ju så himla gott och man kan göra så sjukt mkt av de :) till och med gott att bara äta som de är!



Efter denna natt är de bara 1 natt kvar innan 6 dagarsledigt! :D weehoo.





Hemavan.

Kategori: Allmänt

I helgen har jag och Sussi varit i Hemavan. Allt gick enligt planerna och vi kom iväg klockan 14 som vi hade sagt. Hinner ca 2 mil utanför stan och motorlampan börjar lysa... och vad fick man lära på körskolan?! "Stanna bilen och kör inte vidare. Lämna på service". Orkade inte tjafsa med det så hyrde en Kia. Blev fan kär i den bilen!

Annars bestod helgen av utgång, snowboardåkning, stugmys, takskottning osv :)


















I natt är det nattjobb som gäller igen. Ser att klockan redan hunnit bli 2 = halva natten!