linizfliniz

the one and only.

Helgen.

Kategori: Allmänt

Då var den här ledigveckan över. Nu väntar jobb om 1 timme. Helgen har varit bra :) På fredag var jag och Fredrik ute och käkade sen drog vi och såg stand up, Gabriel Iglesias a.k.a Fluffyguy. Mkt underhållande! Efter de drog vi på Olles för lite öl/drinkar med 3 av Fredriks kompisar.
 
 
Lördagen spenderades med Sussi. Vi gick på stan, va ut och käkade middag på Bishops och på kvällen blev de utgång på Allstar. Blev en bra utgång :)
 
På söndag blev de häng ute i Holmsund hos mammi och pappi med båda syrrornas ungar. Full fart på dom och mycket roliga frågor/funderingar dom har i den här ålder. Blev pizza efter önskemål från ungarna. Hade innebandyträning efter de, och de är inte smart att ladda upp med pizza, tips från coachen!
 
 

Great rush.

Kategori:

Ikväll har jag hängt med Jens. Vi började med att göra de vi gör bäst. Äta skräpmat! Sen har jag suttit och lyssnat då dom har repat. Mkt bra låtar :) Och efter de blev de lite snicksnack å kaffe på Coffee house. 



Måndag..

Kategori: Allmänt

.. måndag morgon. Känns förjäkla bra att gå av sina nattveckor en måndag och man möter folk som är på väg till jobbet och har en hel arbetsvecka framför sig när man själv är på väg hem till sängen! Skönt att slippa infinna sig på jobbet på en vecka. Ska dock på en kurs denna vecka tisdag och onsdag som handlar om smärta. Men det känns kul, många bra föreläsningar :) 
 
 
 
 

Torsdag.

Kategori:

Idag har jag varvat mellan att ligga i sängen och springa ner i tvättstugan. Så nu är berget av smutstvätt veck!

Sen på kvällen kände jag att jag behövde göra något så åkte på Iksu och körde spinning. Brukar egentligen tycka att det är ett sjukt tråkigt pass. Man cyklar men kommer ingen vart. Men kändes rätt ok idag faktiskt :)




Krasch bom bang.

Kategori: Allmänt

Igårkväll när jag va på väg till jobbet kommer jag cyklande ner för en backe med rätt bra fart och helt plötsligt tappar cykeln fästet och.. krasch.. där ligger jag. Men lika snabbt som jag kraschat är jag uppe på cykeln i hopp om att ingen ska se mej! Men tätt bakom kommer en gubbe cyklande och slänger ur sig "Du cyklade en isfläck!" och cyklar vidare. En gubbe som va på cykel en bit framför mej vänder sig om och säger "Du har väl inte ätit äggröra?" 1. Ja, antagligen vet jag väl att jag cyklat en isfläck! och 2. Vad menar den andra gubben med äggrörekommentaren?! Mkt oklart!
 
Hur som helst, klarade mej utan allvarliga skador!
 
 
 
Cykla lugnt!
 
 
 

Long time no see.

Kategori: Allmänt

Kul att de går typ ½ år mellan uppdateringarna ;) Men, allt är iaf bra med mej! Kom just hem från nattjobb. Har hunnit hända typ "huuur" mkt som hels under denna tid.. Och, tråkigt nog så har min mobil blivit stulen så alla bilder är borta.. *ångest*
 
Men iaf, för ungefär 1 månad sedan åkte jag och Freddan till Grekland och tänkte väl inte nämna så mkt om de utan slänger upp en bildbomb istället:
 
 
De får duga för nu! På återseende :)