linizfliniz

the one and only.

Just remember the good times.

Kategori: Allmänt

Suck va de suger att jobba helg! Fått massa snapchats från mina kompisar som festar.. själv har man gjort nada ikväll. Utifrån hörs musik och högljudda människor. Jag vill också festa! Men snart är de min tur.
 
Tror jag ska göra en tidig kväll! Imorgon jobb 06.45 sedan fotbollsmatch 16.00. 
 
 
Lägger in en random bild på mej och min bror:
 
 
GONATT! Ha en bra kväll alla ni som festar och alla ni som gör annat :)
 
 
Ja' ä int bitter.
 
 
 

Nu är de fredagsmys.

Kategori: Allmänt

Äta framför tv:n är något jag aldrig riktigt förstått mej på.. Man har långt ner till tallriken om man har den på bordet, om man har den i knät blir de ostabilt, svårt att koncentrera sig på maten osv. Men ikväll gjorde jag det! Blev både middag och fredagsmys framför tv:n. Helt ok ändå ;)
 
 
Restrerande saker som jag hade på min "Att göra lista" för kvällen blev de ingenting av. Skulle plocka ihop lite kläder som behöver tvättas och städa undan lite. För på tisdag är de fest och skulle behöva nå rena kläder tills dess. Har nämligen lite ont om tid i helgen..
 
Tog mej dock en liten kvällspromenix denna härliga fredagskväll. Gick upp på Hamrinsberget där man ser ut över stora delar av Umeå. 
 
 
Jobb imorgon. Tur att Hanna jobbar, då känns det alltid något lättare att pallra sig dit :) Dock gör hon sin sista dag på söndag.. Fuck! :(
 
/Linizfliniz.
 
 
 
 

Mountainhome.

Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet packade jag väskan och begav mej mot skärgårn. Där mötte jag upp Eve för lite handling inför vårat lilla äventyr, som var tältning. Sedan drog vi till skogs och letade upp en fin plats att slå upp tältet på. Blev en riktigt lyckad kväll! Upptäcksfärd, nakenbad, såg film, godis/chips, snackade skit, sov, mys osv.. Vaknade på natten av att det började åska och spöregna. Hur myyyysigt som helst :D
 
 
Kommer hem ikväll efter tältning coh träning och har laddat upp för en skön dusch och för att prova min nya skrubb. Upptäcker då att jag inte har något varmvatten!!!!!!! Undra hur länge detta kommer hålla i sig..
 
 
Gnatt.
 
 
 
 

Share a coke.

Kategori: Allmänt

Har snackat med Malle typ hela kvällen på FB-chatten. Har taggat framtiden och bara snackat massa skit :) Hon kommer hem nästa vecka, de kommer bli guld!
 
 
Käkade med Eve efter jobbet och vi smed planer inför morgondagen. Vi ska ut på äventyr! :D längtar. Imorgon får ni veta vad för slags äventyr. Weeehoo.
 
Snart är klockan 00.00. Brukar va utgångspunkten för sängdags då jag jobbar dag. Vilket innebär 06.45.
 
 
#gonatt.
 
 

NollKoll.

Kategori: Allmänt

Har man bra koll eller?! Igår hela dagen trodde jag att jag skulle börja 06.45 idag. Men när jag gjort mej klar och krupit ner i sängen vare en kompis som fråga hur jag jobbade. Så tänkte att man kanske sku kolla schemat iaf. Och då står det 14.00. Tur jag kollade! Hade dött om jag klivit upp i onödan! Sen idag då jag va på jobbet så kollade jag på schemat. Jag hade ställt in mej på 8 dagars arbetsvecka.. Men såg visst att jag va ledig torsdag! Skönt de ändå :)
 

Midsommar 2013.

Kategori: Allmänt

Hade en fantastisk midsommar. Vi kunde inte haft mer tur med vädret! Dagen innan = regn, midsommar = sol och dagen efter = regn. Yeah! :D
 
Firade som sagt med familjen, syrrans familj och grannarna. Lunchen var enligt tradition hos grannarna. På bordet fanns hamburgare och den vanliga midsommarmaten. Har nu i några år försökt lära mej äta sill. Och inget undantag för i år, blev en sillbit med smaken "midsommar". Kan dock ej säga att jag tyckte det var gott..
 
Körde även all in på snapsen i år. Eftersom jag alltid jobbat och ej kunnat ta mej någon. Utsedde min bror till min "drinking m8".
 
 
Och såklart så skulle vi ha en midsommarstång. Så jag och Alma bestämde oss för att snickra ihop en i smyg. Blev en miniversion av en midsommarstång. Som det sedan blev dans runt! 
 
Arga snickaren!
 
Kvällen spenderades hemma hos "oss". Middag i form av grillat, spel i olika slag och andra trevligheter.
 
Natten spenderades ute på en ö som ni kunde se i förra inlägget :)
 
 
/L.
 
 
 
 
 

Life.

Kategori: Allmänt

Bastu, bad, varmkorv, båt, jorgubbe, fest, cykel, soluppgång! Sommar <3



Gonatt. :)

Jun. 22, 2013

Kategori: Allmänt

A day off.

Kategori: Allmänt

I flera år har jag jobbat natten innan midsommar och midsommarnatten. Har alltid måstat kliva upp innan 12 för att hinna va med på lunchen och fara på jobbet halv 9 och missat efterrätten. Men i år slipper jag det! Skulle ha jobbat dag imorgon, men fick ledigt så jag kan spendera hela dagen med "la famila:) mys.
 
En person kommer jag dock att sakna så otroligt mkt! ♥
 
 
Hoppas alla får en underbar midsommar! Solen ser iaf ut att stråla :D
 
/L.
 

Hur svårt?!

Kategori: Allmänt

Idag har jag lunch-dejtat med Sussi. Vi käkade på Rost. Mkt gott och trevligt! :)

 
Efter lunchen har vi sprungit på stan för att uträtta lite ärenden. De ända jag skulle göra var att köpa en kofta till midsommar. Tänkte att de skulle bli en lätt match.. Men efter att ha varit runt på de flesta butiker gav jag upp..
 
Vi tog en välbehövd paus ist :)
 

Ikväll har vi städat ute i hamnen. Riktigt skitgöra! Men fick iaf creds för hur duktiga vi va :) 

 
Nu ska jag sova. Imorgon väntar snack med chefen om framtiden. Och får besked om jag får va ledig på midsommar. Hoppas! :)

/L.

 

Arla morgonstund har guld i mun.

Kategori: Allmänt

Klockan är 03.30 och jag är just hemkommen från äventyr. Åhh va jag älskar svensk sommar! ♥ Speciellt Norrlänsk när det är ljust hela natten.
 
Dagen har varit rätt lugn. Legat framför min nya tv och sett serier hela dagen. Förutom en promenix då jag helt randomly stötte på Per. Om jag inte stött på honom skulle min kväll ej blivit så här spännande! Han sjuktsade mej till träningen och på vägen dit bestämde vi att vi sku dra å plocka upp en geocache.
 
Kvällen började iaf med en grymmt utförd träning av hela laget. Efter de blev det ett kvällsdopp, bastu och kvällsfika tsm!
 

Lite baywatch ;)
 
Efter träningen vare ba å svida om till lite oömtåligare kläder och badkläder för här skulle de cachas. Börjde våran cache på Bäverstigen, fett grymmt ställe! Massa omkullgnagda träd. Trodde fan inte bävrar fanns här! Sedan vidare till bad-cachen som innebar att man fick lov att simma ut en bit till en sak i vattnet. Tog ett tag innan vi fattade mod! Va äcklig botten, massa fiskar och jag va rädd att de sku flyta ett lik där. But we did it!
 
 
Sedan tog vi en hel del andra cachear som innebar klättring på hög nivå, en del klurande och upptäckte balla ställen jag inte visste fanns på vägen. Synd bara min mobil ej hade nå batterier typ. Pär tog en del coola bilder iaf! Här nedan är dom jag tog.
 
 
Som jag skrev tidigare var det bara 1 cache som vi skulle ta, men 1 blev --> 9!  4½ timme bara sprang iväg. Har typ haft lite "fördommar" mot geocaching. Men ändrar nu åsikt, fett kul att syssla med :)
 
 
Nä, nu blir de sova. För imorgon väntas lunch-date med Sussi! :D
 
 

Fotboll för livet.

Kategori: Allmänt

Igår skulle vi egentligen ha städat ute i hamnen med fotbollslaget. Men värsta regnovädret drog in så vi flyttade städningen till onsdag ist. Jag och Sussi trotsade dock vädre för att dra å kika på lite fotboll. Nämligen "Fotboll för livet". En fotbollsmatch mellan kändisar så som Mikael Lustig, Jesper Blomqvist, Glenn Hysen osv som mötte ett gäng killar från Umeå. Alla pengar som tjänades in gick till cancerforskning. *Tummen upp för de*  Som tur var så var det uppehåll hela matchen, plus att solen t.o.m tittade fram i slutet :)
 
 
 
Klockna är bara 07.40. Har redan varit vaken 1 timme. Och jag är ledig! Har ju inte haft internet på några dagar så imorse va internetkillen förbi och fixade de. 
 
Ska sova nån timme till! Sedan blire en PW och lite frulle.
 
 

Segern är vår!

Kategori: Allmänt

Jajjemen, 3 pinnar vart de! :) Nu ligger vi tvåa i serien. Fyfan va vi är bra :D





Waka waka.

Kategori: Allmänt

Lördag it is! Och en lugn sådan. Har varit å kikat på SIK:s herrar som plockade hem 3 pinnar. Gött! Sedan har jag varit på middag hos min syster. Grillat, mums:)
 
 
Imorgon är det våran tur att plocka 3 pinnar. Wish us good luck!
 
Tänker inte skriva mkt mer än så :)
 

Tjingeling.
 
 
 
 

Impulsiv.

Kategori: Allmänt

Hojjhojj! :)

Får typ panik då inte internet funkar. Tur att spärren på min mobil är borta så jag kan använda den nu iaf! :)

Ikväll har jag varit ute och käkat middag med mamma och min bror. Käkade på peppes. Sjukt gott :) Åt en black&white. Efter de drog vi på Media markt för att kika på en tv. Och jag är helt tokig i elektriska ting så som kameror, datorer, mobiler osv. Så lämnade inte affären tomhänt om vi säger de, utan med en 50" tv! Galet. Va typ ute efter en 42" ;) yeye. Måste börja se på tv nu!

Sen for vi även ut på lite äventyr. Drog till Brännlands berget och kollade in dom coola klipporna och de fina vattnet. Va dock mkt finare förut!

Här är en gammal bild från Brännland:




Nu ska jag söööv. Gnatt.


We own it.

Kategori: Allmänt

Har ju typ bott hemma hos mamma å pappa ett tag nu. Va ju dock till lägenheten en sväng och storstädade den här om dagen. Och måste bara påpeka hur fett skönt det är att komma hem till en lägenhet som luktar rent och är städad! För att sedan ta en dusch och smörja in sig i en go-doftande bodybutter och krypa ner i en renbäddad säng :)
 
 
Imorgon är det fredag = jobb på dagen. På kvällen är de fest för de unga på jobbet. Men jag tror jag skippar de med tanke på att jag jobbar dag även på lördag. Sedan är jag ledig i 4 dagar! Weeehooo.
 
Sjukt mysigt ute. Det är mörk och det regnar! Skulle vilja mysa ner mej med en film och bra sällskap, men sängen kallar. Fast, såklart så hoppas jag detta skitväder ger med sej nån gång. Man har ju som blivit bortskämd med bra väder..
 
 
Avslutar med en --> :)
 
 

När solen går ner.

Kategori: Allmänt

Jag vet att detta börjar bli tjatigt. Meeen, idag köpte jag ett nytt fiskespö och även en årsfiskekort så jag ej behöver tjuvfiska längre ;) Haha, men nog om detta.
 
Har hängt med min pappa hela dagen. Vi har varit å fiskat, hälsat på min syrra och varit å handlat lite saker för att kunna snickra ihop en kaninbur. Min syrra hade nämligen lovat sina barn en sommarkanin men ej styrt upp det. Så idag ringde jag några samtal och nu är det klart! Nästa vecka flyttar en liten kaninunge in hos dom. Det är typ jag som är mest taggad! :D 
 
Kvällen spenderades ute i Holmsund för pizza med familjen och sedan blev det en liten promenix. Skogen är sjukt vacker!
 
Myggen som bor i den är desso fulare.. Detta är bara en del av de myggor som gick i graven ikväll. R.i.p
 
 
/L.
 

Storstäd.

Kategori: Allmänt

Heeeela dagen har gått åt till städning och tvättning. Men det var verkligen nödvändigt! Hade inte städat ordentligt efter yranhelgen.. Men nu har jag kastat bort alla glasflaskor, diskat alla glas, skurat alla golv, tvättat alla handdukar samt mina övriga kläder,renbäddat, osv. SKÖNT!
 
Tog inga bilder under yran. Endast en, och det är denna från pizzalunchen. Govädret!
 
Har inte så mycket annat att förtälja. Ikväll har vi haft träning. Jag och Sussi tog en låååååång lååång lång bastu efteråt. Brukar ba palla sitta en kort stund. Men idag var de najs! :)
 

Vädret har varit regningt idag, hoppas på sol imorgon så man kan steka lite kanske.
 
 
Sleep tight.
 
 

Fiskelina.

Kategori:

Äntligen ledigt igen! :) Gick ju ej så bra sist då jag blev sjuk.. men nu är jag i relativt gott skick :) Har iaf varit med lite smått på träningen, gick dock tungt. Efter träningen kände jag för att fara å dra upp 7 kg's gäddan, men fick nöjja mej med en liten aborre ikväll. Men alltid Kul med napp :D Värsta fiskefreaket jag blivit...



Imorgon är det städ av lägenhet och tvättning som gäller.

Nattinatti.

Lunchrast.

Kategori:

Man får passa på att njuta av solen. Sitter på våran fina ballkong på jobbet å steker lite. Blev en varmkorv och en daim till lunch. Saknas bara något drickbart på detta! Mina måltider är så tråkiga å enformiga.. antingen Billys, varmkorv eller västerbottenspaj. Måste styra upp lite matlådor!!!!

Loerdag.

Kategori: Allmänt

Bytte pass med Hanna idag så jag jobbade dag istället för kväll. När man jobbar kväll fredag kväll lördag på helgen så hinner man ej göra annat än jobba. Men eftersom jag bytte så har jag ikväll hunnit vara ute i Holmsund och käkat middag med mammi, pappi, min syrra, hennes familj och Peder. Åt jättegod middag, viltkebab! Gjort på älgkött. Kul med något nytt :)

När jag var liten samlade jag på servetter. Så fort jag va på kalas, nån restaurang eller dylikt skulle jag alltid ta med mej servetten hem. Har haft flera lådor med servetter. Idag bestämmde jag och Alma att vi skulle duka med dom till middan.

 
Snyggt va ? ;)
 
Och som ni kanske ser på bilden innan så har vi även varit å plockat en bucket med sommarblomster. Alla blommor kommer ha blommat ut innan midsommar!
 
Nu är jag nyligen hemkommen och nyduschad! Skönt att klockan bara är halv 11 :) Utanför hör man att det är liv och rörelse. Det är ju trots alls lördag
 
Hoppas alla har en bra lördagskväll! :)
 
 
 

Mardrömmar.

Kategori: Allmänt

Usch, vad jag hatar mardrömmar. Hade en sån inatt och har typ inte kunnat släppa den på hela dagen.. Huvva! Men drömmar är annars.. väldigt häftigt!
 
 
Ikväll har varit en sjukt lugn kväll på jobbet. Och helgen ser ut att kunna bli rätt dräglig. Nästan för lugn?! Men man ska då verkligen inte klaga, detta är lugnet före stormen. Innan man går på sommarschemat, innan överbeläggningarna, ingen semester osv. Men hösten är rätt oklar! Chefen sa idag att hon nästa vecka skulle komma med ett besked på lönen och fortsatt jobb på hematologen. Men, som jag känner nu lär jag ej bli kvar där. Funderar på Norge (?)
 
G-O-N-A-T-T.
 
/L.
 
 

I'm on a boat.

Kategori: Allmänt

Har ju inte berättat för er hur mitt å Jens gäddfiske gick i tisdags. Å då kan jag glatt meddela att de blev 4 gäddor och nån liten aborre! :) Tog hem och filéade 3 av gäddorna. Får se om vi vågar oss på att tillaga dom.. 
 
 
Annars då,. jag är lite sjuk. Feber och förkyld! Har varit helt knäckt i kroppen de senaste dagarna. Passar på att bli sjuk då jag är ledig 3 dagar.. Great! Men börjar kännas bättre nu iaf. Imorrn är de åter till jobbet och har en jobbhelg framför mej. Känner ej taggen! Och det värsta är att Hanna har sagt upp sig och kommer att lämna mej om mindre än 1 månad :( 
 
Idag är de 6:e juni och Sveriges nationaldag. Har hängt med pappa idag på dan och nu ikväll har vi varit över på middag hos grannen. Mkt trevligt! <3 Sovit hos mammi och pappi natten som var och gör det även inatt. Bra att bli lite ompysslad då man är sjuk :)
 
Godnatt världen.
 
xoxo / L.
 
 

Gammgäddan.

Kategori: Allmänt

Såja, då var jobbhelg 1 av 3 gjord. Känns skönt att vara ledig 3 dagar nu. Imorgon är det fiske som står på schemat. Första fisketuren för i år :) Om man inte räknar med pimplingen. Ska bli kul! Vi ska ut med båten i Tavelsjön och dra upp nå gammgäddor. Jag har laddat upp med lite nya drag som jag hoppas kan bringa lite tur med sig :)
 
 
Nä, nu dags att sova! Jens kommer å plockar upp mej 8 imorgon.
 
Önska mej lycka till! :)
 
/L.
 
 

This is what I'm made of.

Kategori: Allmänt

Ligger i min säng och hör Nause spela på brännbollsyran. Känns fett tråkigt att ej vara där! Hör ba hur publiken skriker och applåderar. Sussi var här en sväng efter att jag sluta jobba. Vi övervägde nästan å ta varsin öl å dra dit ;) Men då har man ju ett jobb man måste sköta 06.45 imorgon.. 
 
 
Annars måste jag bara nämna att torsdagens utgång som inte blev en utgång va fett trevlig. Förfest hos Sussi&Nicke, skulle ut på båten men för mkt folk så blev en grym efterfest med massa goa låtar ist! Feeling.
 
Sen har vi fredagen som va episk! Började med pizza&öl-lunch ute på min innergård i strålande sol. Vi begav  oss sedan ner på campus för att spela våra 3 brännsollsmatcher. Tankade upp med rosé före, under och efter match. Matcherna i sig gick väl inte så bra, men kul hade vi! Sedan drog hela laget hem till mej för en dusch och lite mera rosé. Vidare mot Rött där vi hade bokat bord på deras uteservering för att avnjuta en god middag. Hem till mej igen och styrde lite "förfest". Grannarna plingar på dörren och tycker vi är högljudda vid 23.30, perfekt tajming för oss att gå ner på campus för att se Hoffmaestro och bara dansaloss. Sen blev de max, efterfest hos Öbba och tillsist hemgåg där vid 04.00 i strålande sol och fågelkvitter. Hade jag ej skullat jobba idag hade det även blivit bad men de fick vi skjuta på!
 
Over and out, slut.
 
/L.