linizfliniz

the one and only.

Skola

Kategori: Allmänt

Idag var första skoldagen för terminen. Lite tugnt var de väl att stiga upp i morse, men skoldagen gick faktist rätt så bra! :P






/L
inizfliniz

Jobb, jobb, jobb

Kategori: Allmänt

Jag hade ställt väckarklockan på 11.30 idag men vaknade av att telefonen "rang", typ 09.30.. lite irriterande måste jag säga! De va någon från jobbet som sökte mamma! Inte nog med de utan 11.13 så ringer telefonen igen, denna gång var det min chef som bad mej jobba inatt.. Så nu sitter man här på jobbet, känner ingen som helst pepp :P Men "bara" 2 timmar kvar nu. *Håll ut!



För övrigt så har jag spelat match idag, vann med 6-0 mot Sörfors! :) Så nästa säsong blir de å spela i 4:an.

Jag som skulle städa och baka imorrn, lär ju dock inte orka göra nått av de! :(


Nu fick man larm från trygghetscentralen, så då äre bara att ge sej iväg.. :P


Ha en bra dag alla ! :D


/ Linizfliniz

Tenta!

Kategori: Allmänt

Malleus, N. glossopharygneus, Arachnoidea, M. sternocleidomastoideus osv osv.. Detta känns helt hopplöst! Förstöra en fredagskväll (16.00-21.00 ) med nått man kommer måsta göra om :P




Well well, wish me good luck !


/ L
inizfliniz


Önskemål ! :)

Kategori: Allmänt

Jag har fått en kommentar av en av mina läsere som tyckte att det var för lite sex & naket i bloggen. Och eftersom mina läsare är dom viktigaste i hela världen så tänkte jag faktist ordna de ! :)

T
änkte då börja med att tipsa om dessa 2 saker:





              En lösvagina och en dildo

   Dom hittar ni här: www.sexshop.se



Sen slänger jag även in två heta bilder som bonus :)







Tack för tipset Djibril Cisse, han skickade även med en bild på sej själv:



Så söt :]


Tipsa gärna va ni vill läsa om på bloggen :) Och tack för alla andra fina kommentarer jag fått ! :D



*KjamPåEr* Linizfliniz






 

Då va de dax igen..

Kategori: Allmänt

... tentan närmar sej me stormsteg! Och eftersom jag inte hade "hunnit" plugga något till den så tänkte jag att de var nog dags att sätta igång ;P (2 dagar innan tentan) Jag är alltid ute i sååå god tid! :) Så idag på dagen läste jag lite i boken och svarade på några frågor, närmare sagt 2 st :P Jag är inte någon effektiv pluggare direkt, hatar att plugga! :P Sen på kvällen hade jag och Camilla pluggkväll! Så, idag har jag varit duktig! :)




Tummen upp för mej! :)





Sen nu ikväll har jag sett sista One Tree Hill avsnittet.. ever? Slutade iaf brao :)



Tänkte avsluta med ett citat därifrån:

"Believe that dreams come true everyday, because they do"



*KjamPåEr* Linizfliniz

Kass uppdatering

Kategori: Allmänt

Hej Bloggen!



Lessen för dålig uppdatering, men har haft fullt upp ? :P *Not* Har bara inte orkat ! :D

Men iaf, helgen bestod av fest hos Jens på fredag och inflyttningsfest hos Virre på lördag. *Party Party* Sen på söndagen hade vi match mot Röbäck. Man kan säga att dom blev utklassade, 10-2 till oss ! ;) *Wiiie*


 


S
en i veckan har de varit väldigt lugnt! (Har som inget värt att skriva :P) Men iaf, i går va jag och hälsa på min kära farfar och idag har jag krattat hemma på gården och hämtat småtrollen från dagis :)


Ha de suuuper ! :)


*KjamPåEr* Linizfliniz



❶❸❸❼

Redan fredag

Kategori: Allmänt

Jag va helt säker på att de va torsdag idag, men ikket. Idag är de Fredag = FEST ! :)






Fortfarande lika blåsigt ute, men idag har det iaf varit hyfsat varmt och sol ! Jag och Pappa for in till stan för att gå ut och äta lunch. Vi åt på en resturang som heter Mix, riktigt gott va de :) Det är buffé så man får äta hur mkt man vill !  Vädret inne i Umeå var dock inte lika fint som här ute i skärgården ;P





Nä, nu måste jag röra mej från datorn så jag hinner fixa allt. Jag ska t.ex hinna starta en tvättmaskin, hinna på systemet och möjligvis plugga lite!



Ha en underbar fredag! :)


*K
ramiz* Linizfliniz

Höst ?

Kategori: Allmänt


Idag har det varit en riktigt höstliknande dag, blåsigt och kallt! Jag som hade hoppats på några sommardagar nu när man äntligen är lite ledig. Men har hört att värmen kommer i helgen, stämmer de ?! :) Jag har iaf legat under en filt framför tv:n heeela dagen och bara myst :)





På kvällen fick jag dock pallra mej ut i blåsten för att träna lite fotboll. Nästan så man blåste bort ! :O














*KjamPåEr* Linizfliniz


Vinst ! :D

Kategori: Allmänt

Hej på er ! :)


Min dag har sett ut så här:
Hade ställt klockan på 09.30, men kännde att de va alldeles för tidigt för att stiga upp så sov till klockan 13.00 ist :)  ( Har inte riktigt vänt tillbaka på dygnet än, hihi ^^ ) Klev upp och gjorde "frunch", de blev en varm macka med ost, skinka och tomat :)


 


Efter det så kände jag att jag hade fått energi till att städa, så nu är huset rent och fint! :) ( Dock inte hela huset, mitt rum är fortfarande kaos, men de får jag ta tag i en annan dag :P )


Vill ha ! (A)







(Hello Kitty om ni inte ser de ;P, dammsugaren alltså!)




Nu ikväll har jag haft fotbollsmatch, Sandviks IK - Tvärålund. Vi vann med 1-0 :) Wiiie ! Vi ligger förövrigt 2:a i tabellen ;)






Och nu ligger jag här i sängen, hade tänkt plugga lite till min tenta, men de känns sjuuukt drygt! :/  Kommer som vanligt sluta med att jag gör något helt annat.. :P














*KjamPåEr* Linizfliniz  :)

Äntligen..

Kategori: Allmänt

.. har jag min alldeles egna blogg! :D

Välkommen hit "ALLA" läsare! :)

Den här dagen har jag spenderat med mina fina (rim) komiiiisar :) Det började med en tur till ICA Maxi för att handla, efter det satte storbaket igång, det var nämligen dags för våran berömda tjockistårta. Det är som en tradition sen några år tillbaka, en gång / sommar! :)


Här har ni några finfina bilder :)

  
  
  
 


Mums !


  Man kan säga att vi hamnade som i ett slags tillsånd mellan paltkoma och sockerkick. Efter en välbehövd vila fortsatte kvällen med att bestiga höga torn, vandra omkring i tät djungel med massa hemska djur och tillslut ett kvälls/nattdopp, mkt uppfriskande sådant :)


Detta får bli allt för denna gång! Men hörs snart.

ps. jag har dom bästa läsarna i världen :$ ds.

*KjamPåEr* Linizfliniz