linizfliniz

the one and only.

Sweet nothing.

Kategori: Allmänt

Kvällen har tillbringats med ett gäng härliga b-rudar. Började med förfest  i O-block som bestod av spel och goda drinkar. Sedan drog vi ut på Schlager och dansade och sjöng karaokey ;)
 
Sedan spårade de ur då min morsa ringe å sa att dom hade kört av vägen. Fick lov att ringa en kompis som drog upp dom me traktorn. Fick då så dåligt samvete att jag ringde å väckte honom eftersom han sku ploga inatt så jag drog å åkte traktor med honom efter krogen och höll honom sällskap tills nu.. 
 
Vafan händer med all snööö?! Den regnar typ bort.. :/
 
 
Känns fan wierd alltså.. Käns som dagen varit hur lång som helst! 
 
Nu ska jag sova GODDAG!
 

Tonight is the night.

Kategori: Allmänt

Har haft en riktig chill-i-dill-kväll med Eve och Emelie :)
 
Började kvällen med 3 rundor bowling. Och gissa vem som ägde?! Låter bilden tala för sig själv ;) 
 
 
Efter de blev de nån omgång biljard. Dock va jag så ofokuserad eftersom jag snackade i tele så jag fick lov att att hoppa av. Annars hade jag nog pwnat i de också!
 
 
Kvällen fortsatte med Max-häng. Fan va bra de känns att trycka mat alltså! Älskar mat. <3
 
 
Nu sitter jag här och väntar på ett samtal från min kära bror. Ska nämligen hämta honom i staaaaaaan. 
 
Plugga under tiden?! Ehh, lär ej skeeeeeee.
 
Over and out / Linizfliniz
 
 

Tomhet.

Kategori: Allmänt

 
 
 ♥
 
 

Hohoho.

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig varit ute något kring jul eftersom jag alltid har jobbat och hade inte tänkt gå ut nu heller. Men blev som tvärtaggad när Eve fråga om jag sku med. Vi drog på förfest hos hennes kompis och sedan blev de utgång på Skarren. Hade riktigt trevligt! Hängde typ med min bror hela kvällen :)
 
Så idag har varit en lugn dag. Har just haft besök av en kompis som flyttat till Uppsala. Vi har suttit framför brasan och fikat och snackat skit :)
 
 
Ska snart käka middag och sedan ska jag försöka vila ett tag. Ska jobba inatt!
 
 

Strålande jul.

Kategori: Allmänt

Förra julen firades på en varm ö med ett gäng fina tjejer. Denna jul firas i ett vinterlandskap med familjen ♥
 
God jul! :)
 
 

Hard hard work work.

Kategori: Allmänt

Klockan är kvart över 4 på julaftonsmorgon. Hänger på jobbet med Malin och längtar efter sängen! Men snart så, 3,5 timmar kvar. Kung att Malle är med mej, då går allt så mkt bättre :)
 
 

Party like a rockstar.

Kategori: Allmänt

 
Hojjhojj!

Ikväll har jag och Eve varit och sett sista Twilight filmen på bio. Hade ritkigt biomys med popcorn, snacks, godis och läsk :) Filmen va väl sisådär.

 
Efter filmen hamnade vi på AllStar (?!). Har nog aldig kännt mej mer malplacerad alltså. Jag hade ju gjort mej redo för en biokväll = chillkläder, inge smink osv. Aja, jag blev då iaf full.. på cola! Inte nog med den jag hade druckit på bion så blev jag bjuden på 4 color ute på krogen! Say waat.
 


Drog från AllStar då de sängde. Kändes fett konstigt att KÖRA hem från krogen.
 
Nu ska jag sussilisussa, natti!
 
 

Freaks and geeks.

Kategori: Allmänt

På introduktionen till den nya kursen kunde jag inte fokusera på att lyssna på all skit läraren babblade om utan satt å kollade ut genom fönstret och drömde mej bort ist. Då såg jag en liten myggliknande varelse som kröp där på utsidan, han såg så svag och frusen ut.
 
Stackarn.
 
 
 

nöffe

Kategori: Allmänt

De blev fredagsmyyyyys med Sussi, Johanna & Erik ikväll! ♥
 
 
Våran lilla julegris, Nöffe! He's gone.
 
 

Hej mitt vinterland.

Kategori: Allmänt

Åh va fint det är med all denna snö!
 
 
Skulle ta en genväg hem från bussen, men de va ingen som hade gått där så de va mkt snöööööö. Och jag hade inga lämpliga skor!
 
 
Ikväll ska jag chilla med Sussi, de blir mys! :)
 
OverAndOut!
 
 

Ssk

Kategori: Allmänt

Då va sista praktiken gjord! Nästa gång jag klär mej i landstingets kläder är då jag är färdig sjuksköterska!!! Asså shiiiiet, hur ska jag kunna va sjuksköterska..
 
 
Nu är helgen på ingång igen. Imorgon ska jag till skolan och redovisa min uppgift från praktiken, inte alls förberedd.
 
Och helgen då, jag har ju som sagt varit nykter 1 månad nu och hade tänkt passa på att gå ut i helgen. Men jag känner mej typ inte sugen?! Vad har hänt med mej.. Om jag inte går ut i helgen kommer de bli 2 månader nyktert. Börjar jag bli gammal?
 
 
Nattinatti.
 
 

Bullar!

Kategori: Allmänt

Haft en väligt skön helg! Dock kanske käkat lite väl mkt gosaker..
 
I fredags for jag till Malle och käkade nybakta bullar och drack mjölk och bara myste. Fick även lite manikyr :)
 
 
I lördags va jag och Malle tiiiidigt på gymmet. Sedan for jag å fikade (tårta, kakor, bullar)  hos henne eftersom hon fyllt år. På kvällen hade hon och Johanna en gemensam födelsedagsmiddag = ännu mer mat och fika.
 
 
I söndags hängde jag med Ludde & Alma. Vi gjorde pepparkakshus, spelade tvspel, lekte kurragömma osv. Som tur var så åt vi ej pepparkakshuset, men slank ner en och annan bulle.
 
 
Så, ikväll har jag varit och tränat 2 pass. Men gissa vad som slank ner efter träningen.. jo, bullar!
 
Och imorgon innan jag börjar "jobba" så ska jag baka bullar eftersom detta är min sista vecka på praktiken..
 
Snart lär jag väl se ut som en bulle...
 
 
 
/L.

hot doctor.

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag gjort praktik på Primärvårdsjouren. Jobbade med en hetingläkare. hihi.
 
 
Jatack!?
 
Imorgon är det fredag och då kommer Malle hem. Ska bli kul att träffa na! Planer för helgen är på lördag en gemensam födelsedagsmiddag för Johanna & Malin. Sjukt mysigt! :D
 
Gonatt!
 

no nada.

Kategori: Allmänt

Hola amigos!
 
Jajjemen, då vare denna eviga måndag igen. Dock var den visst över för 8 minuter sedan ser jag nu. Så alltså, nu äre tisdag! ;P Jag är ändå helt ok nöjd med helgen! :) Mysmiddag på fredag, dm-matcher i futsal lördag (som vi ej behöver nämna resultat på..), bakade lussekatter på söndag dag (Som på bilden nedan ser rätt så fina ut, men när jag gräddat dom = sjukt fula! Men iaf goda.) Och sen på söndagkväll blev de jobb = lite klirr i kassan.
 
 
Nu har jag har ett liiiitet litet probelm. Egentligen brukar jag ha däckat vid det här klockslaget.. Meeen jag kände mej så trött innan jag skulle gå å träna så jag tog nå koffeintabletter. = no good! Tål typ inte koffein, blir helt speedad av de! Men, min dead-line för att sova har jag satt på 01.00. Allså 29 min kvar.
 
/L
 

#3

Kategori: Allmänt

Detta är min 3:e vita helg, d.v.s utan alkohol! Måste säga att det faktiskt känns riktigt bra. På tal om vit, nu är de alldeles vitt ute. Sjuuukt vad mkt snö det har kommit idag, ritkgit mysig! :)  
 
 
I dag är de 1:a December = Idag började nya julkalendern som är en uppföljning på julkalendern från 1996. Och såklart den är bra, Greveholm kan inte va annat. Ska bli spännande å se vad som händer i denna säsong!
 
 
/linizfliniz