linizfliniz

the one and only.

Lill-lördag.

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en helt fantastiskt ledig dag! Vaknade tidigt, vid 08.00. Låg då kvar i sängen och såg ett avsnitt av en serie och bara njöt. Klev sedan upp och begav mej ut i gamliaspåret, blev 5 km! Kommer hem, tar en snabbdusch. Ringer sedan Malle för att klargöra de sista om resan som vi efter detta samtal BOKAR!! Glider ner på stan för lunch-date med Sussi. 

Blev billigt och bra då vi hade Resturangchansenhäften! Köp 2 betala för 1 på både maten och efterrätten.
 
Sussi följer sedan med hem till mej där vi slår på Titanic och myser ner oss i soffan. Båda slumrar till en stund! Beger oss sedan till Ica för handling till källens middag. Taggar sedan igång med lite musik och varsin Singha.
 
 
Linn kommer över och jag sätter igång med matlagningen. Lagom när middagen är klar plingar det på dörren, de är Johanna och Eve. På kvällens meny stod Enchiladas samt en fräsch grönsallad och pannacotta med bär till efterrätt.
 
 
Fortsätter kvällen med en god thailänds drink, massage, musik, struntprat osv :)
 
Det är sådana dagar som väger upp dessa dagar då man måste ut och jobba på sin lediga dag! Dock har jag hunnit med en shoppingrunda med Linn på förmiddagen samt en lunch ute.
 
Nu ska jag sova! Får besök från Växjö imorgon.
 
Over and out. / LiNa
 
 

9:an.

Kategori: Allmänt

Sitter på 9:an och blickar ut över Umeå. På tallriken ligger en Västerbottenpaj. Men, det är något som saknas... Hanna!!





Nu back to work. /L.

Fuck shit..

Kategori: Allmänt

.. vilken najs helg! :)
 
Helgen inleds på fredagen men en grym jäkla tjejfest. Typ den bästa ever?! Sedan utgång på AllStar och en massa dans. Vaknar ändå upp pigg och fräsch på lördagmorgon och beger mej då för att se herrarna möta serieledarna, Sandvik - Teg. Dom vinner lätt med 3-1. Sedan blir det middag på AllStar och mys med girlzen på kvällen.
 

Tog bara bild på förrätten. VITLÖKSBRÖD.
 
Idag söndag har vi haft match. Även vi mötte denna helg våra serieledare och även vi VINNER! :D Fyfan vilket bra lag vi har alltså!! 3-0.
 
 
Efter matchen blev de käk hos Sussi och Nicke & så kikade vi fotboll på tv. Mkt fotbll denna helg :)
 
GoDnAtT kRaMiZ! ©
 

Today I feel like:

Kategori: Allmänt

 
Haft en tuff dag på jobbet, mkt att göra. Ej hunnit med lunch, fika eller ens gå på toa! Plus att jag jobbade över. Sjukt dålig bemanning..... Bra låt dock! :)
 
LANDSTINGET
 
Nu blire att dra å träna :)
 
/L.
 

Yeah yeah yeah.

Kategori: Allmänt

Oj, vilken formsvacka jag haft på bloggfronten ser jag nu! Dags för lite update, förstår ni är nyfikna på vad jag pysslar med om dagarna! ;)
 
Här om dagen spenderade jag hela dagen med min pappa. Vi drog till en sjö där dom planterat in ädelfisk för att testa vår fiskelycka! Vi spenderade hela 6½ timme vid denna sjö, dock utan lycka.. Pappa hade dock en stor firre på kroken men den släppte! :/ Hade dock en sjukt bra dag hur som helst! ♥
 
 
Annars då, man känner att det börjar bli höst! Nu ikväll då jag cyklade hem från jobbet så var de lite småkyligt även fast det varit en varm dag. Va och köpte lite ljuslyktor till lägenheten här om dagen. Mkt mysigt!

Kanske rent utav är så att man tog årets sista dopp efter träningen här om dagen. Men man vet aldrig :) 

Mitt lag är fan kung:D
 
Hej-å-hå-å-luden-tå! :)
 

Kräftor

Kategori: Allmänt

Planen för kvällen var att efter jobbet åka hem och käka någon tråkig middag, tvätta och se film. Men, fick ett desto bättre erbjudande av mamma. Att komma till Holmsund å käka kräftor och tvätta här ist. Är inte så förtjust i kräftor men åt iaf 4 st. Men sen fanns de ju sjukt mkt annat gott å välja på. Speciellt en kantarellpaj!
 
 
Så magen är mätt och belåten samt tvätten ren. *tumme upp*
 
Nu ska jag se lite serier innan de blir till att sova. Imorgon väntar sovmorgon! :D De jobbiga med att va i Holmsund är att det tar så lång tid att ladda ner saker.. Dock så är sängen sjukt skön här :)
 
Nattiiiiiiiii. /Lina
 
 
 

Ett fel närmare rätt.

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! :)
 
Blev då iaf godkänd på hälsoundersökningen som jag gjorde igår. Har dock ett riskbeteende när det gäller att dricka alkohol. Men annars såg allt finfint ut! :)

Efter jobbet åt jag en goood måltid ute i det härliga vädret. Har än så länge klarat mej från godsaker, trots att de va sjuuuuuuuuuuuukt nära idag.
 
 
Idag innan jobbet träffade jag min kompis som flyttat till Uppsala. Hon hade bakat supergott bröd som hon bjöd på. Sedan fick jag höra att hon ska gifta sig nästa sommar så jag ska på bröllop. Superkul! :)
 
Nu lite kik på serier sen sova.  :)
 
/L.
 

Dunno.

Kategori: Allmänt

NU ÄR DE PÅ RIKTIGT! Fan, hur många gånger har man sagt det egentligen.. Jag är så jäkla beroende av gosaker. Ska försöka hålla mej tills vi åker på resan iaf! Vilket är om ca 1½ månad. (????!!!!) *längtar*
 
Imorgon ska jag på hälsoundersökning. Har fyllt i ett Hälsoformulär med massa frågor om alkohol, träning, mat osv. Lär ej bli godkännd! :) Och ser nu att jag borde skickat in det för några dagar sedan... wooooopsi.
 
 
Gonatt.
 
 

Den eneste.

Kategori: Allmänt

Då var man vaken innan 06.00 på sin lediga dag. Sovit i soffan inatt men har nu flyttat till sängen och ska väl försöka sova lite till :) Hängde med Linn igår efter jobbet. Vi käkade pizza och "såg film". Riktigt bra avslut på en bra helg :)



Idag står städning på dagens schema. Tråkigt att behöva göra de på sin lediga dag. Men snart är detta jäkla sommarschema över. Bara 2 veckor kvar. Sen blir schemat lite luftigare och man kan förvänta sig ledigheter längre än 1 dag :)

/L.

SIK.

Kategori: Allmänt

Tack för ikväll! Fuck att jag ska jobba. Gonatt.



BBQ.

Kategori: Allmänt

Just hemkommen från en mkt trevlig kväll ute i Holmsund. Denna gång den årliga BBQ:n :) God mat, trevligt sällskap, bra musik osv. Nu ligger jag i min säng och har ångest över att jag ska jobba imorgon! Bäst jag sover. Har en lååång dag och kväll framför mej imorgon.








Natti.

La familia. ♥

Kategori: Allmänt

Har haft en slitsam dag på jobbet idag. Har typ irrat omkring som en yr höna. Kändes skönt att ha något att se fram emot ikväll. Vi hade nämligen planerat in våran årliga pickning! Åt sjuuukt jäkla god mat tills den nästan kom ut genom öronen :) Vi hade sjukt tur med vädret, i morse spöregnade det sen har det sett lite ostadigt ut hela dagen. Men nu ikväll var det riktigt varmt, kom typ 11 droppar på oss och sedan blev de sol! :D
 
Spammar med lite bilder:
 
 
Tur att jag åt en sådan brakmåltid! För från 20.00 skulle jag vara fastande, så 19.59 tröck jag en sista marsmallow. Och nu från och med 00.00 får jag ej dricka något! Så svepte nyss ett glas vatten. För man vet aldig då närsta gång man får dricka blir eftersom jag jobbar och inte vet när jag kan smita undan för provtagning. Ska nämligen göra en hälsoundersökning.
 
Har blivit bjuden på fest med ett gäng läkarstudenter imorgon, vet dock ej om jag ska orkaaaaaaaa?! :O
 
Aja, bäst jag sover nu iaf! Nattinattnatt :) pösshöj.
 

???

Kategori: Allmänt

Jajjemen, då har man ansökt till Grundläggande militär utbildning. Say woot!? :O
 
 
/L.
 
 

Wake me up.

Kategori: Allmänt

Då var helgen över! Har hunnit med en hel del ändå :) I fredags var vi ett gäng från jobbet som hade balkongmys på Lowisas finfina balkong som ligger på 5:e våningen, mkt fin utsikt. Satt ute hela kvällen och såg solen gå ner. Sen blev de utgång på TC som förövrigt sög, inte samma drag som förr i tiden. Så, jag och Racha drog vidare till AllStar, där de var desto mer drag ;) Sedan den självklara burgaren innan jag och Racha drog hem till mej för lite sömn. 
 
Mysigt att få börja tända ljuuus!
 
På lördagen klev vi ändå upp i bra tid för att Racha skulle flytta. Så jag slog en pling till mammsen som kom och hämtade mej. Dom bjöd på lunch och sedan drog vi ut i blåbärsskogen. Efter det blev de kikning på fotbollsmatch och grillmiddag hos my sis. Och tillsist bakning! Pallade ej göra flera små blåbärskakor så fick bli en stor ist :) 
 
 
Idag har jag spelat fotbollsmatch. Vi losaaaaaa........ Hatar lag som ställer upp med halva laget division 1 spelare när man spelar i division 3 :(
 
Sedan blev de tröstätning i form av pizza från Alis. MUMS.
 
 
Ut . slut! / L.
 
 

Skönt nanting.

Kategori: Allmänt

Har lunchrast på jobbet. Ligger ute i soffan på balkongen och njuter av att detta är min sista dag innan 3 dagars ledighet. Rena rama semestern!



Har en betyyydligt mkt bättre dag idag än igår!!!

Tagga helg :)