linizfliniz

the one and only.

28 juni.

Kategori: Allmänt

Sommar sommar sommar, where are you? Brukar det vara så här kallt i slutet av juni?! Lr äre bara en dålig sommar.. Hoppas det blir bättre snart!! För jag vill ta kanoten och paddla ut till våran ö. Vi brukar ta med oss; något gott att äta, nå bra musik, någon tidning att läsa och ligga där ute hela dagen och bara känna lugnet.




Känns som sommaren snart är slut. Men som tur är så har jag roliga saker inplanerade, kommer bli greeeejt! Måste maxxxxa sommaren.

/Linizfliniz

Törstig?

Kategori: Allmänt

Igår va jag och Malin ute på en liten utflykt. Sen på vägen hem säger Malin att hon är så törstig. Och passande nog åker vi genom Röbäck, där Jens har berättat för mej att de finns en källa där man kan dricka vatten. Så jag ba "Malin, stanna här så kan du dricka källvatten":

Fast, när vi väl kom fram till källan kände vi oss inte så sugna längre.
På en skylt stod det, "Drick gärna!":



/Linizfliniz

regn&rusk.

Kategori: Allmänt

Det blåser, det är regning och det är kallt..
Dock lämnar jag detta allt.
Värme & sol är då vad som gäller.
För det är imorgon det smäller.
Drar då till Turkiet,
och får lite frihet!



Haha, snygg dikt jag fick till! ;)

Har idag varit på stan med Malle och fixt de sista för resan. Fick värsta sugen på pizza, så vi käkade de till lunch. Sen drog jag till min kusse som bjöd på fika för hon fyllde år igår. Sen säger mamma att vi ska beställa pizza till middag.. Beach 2012?????!!!

Ikväll blire till att packa & städa för hela slanten.

/Linizfliniz.

Vill ni veta en sak..

Kategori: Allmänt

Något jag inte nämnt här på bloggen är... att jag drar till Turkiet så söndag!!!!!!!!!!!!! :D Det blir jag, Malle & två tjejer till. Kommer bli f1 najs! ;) De blir direktfly från Umeå - Alanya där vi ska bo på 4 stjärningt hotell och bara glassa!

Här är en gamal bild på mej och Peas från när vi var i Alanya med familjen:


Haha, frågan är ju hur man såg ut (?!). Nyckelpige t-shirt, fula fotbollsshorts, flätor, keps osv. För att inte tala om skorna, men dom kan ni som tur är inte se på bilden ;)


Peace out!


/Linizfliniz