linizfliniz

the one and only.

dunno.

Kategori: Allmänt

Omg, bloggen har typ legat nere!!! Sry m8s, förstå att ni saknat mina uppdateringar! ;)
 
Men har ju som sagt varit å hälsat på Malle i stor stan, el stockholmo! :) Vi hr bara tagit de lugnt, lagat god mat, tränat och varit på Tom tits. Där hade dom en ascool utsällning, Body world. Människor som donerat sina kroppar som plastats in för utställning. Sjukt bra utställning för en sjuksköterska!
 
 
Kan även lägga in 2 fina bilder från Tom tits:
 


 
Har idag gjort min första dag som legitimerad sjuksköterska. Har tagit jobb på hematologen och ska jobba där tills i slutet på sommaren. Vid min sida kommer jag ha min trogene vapendragare Hanna. Kommer bli fett! Har dessutom fått ett asbra schema :)
 
Nu sova. Ska va på jobbet 06.45 imorrn. Gnatt!
 
 
 

Jan. 20, 2013

Kategori:

Sista timmarna på denna helg som nu lider mot sitt slut. Sitter på tåget på väg till Sthlm från Linköping. Haft en riktigt hektisk men sjukt rolig helg! Började med examensmiddag på fredag. Blev en vild kväll som firades med Hanna, hon är den ända jag känner i klassen och hon är så jäkla skön! :) Spelade bort 200 kr på blackjack (har aldrig lirat förut och va helt ute å cykla på reglerna), drack mer än jag hade tänkt, dansade, osv osv.



Klev upp 9 dagen där på för att ta en dusch och packa de sista. Hoppade sedan på planet med destination Sthlm. Där möter jag upp Malle, vi käkar och går på sysset. Sen tåg mot Linköping och inflyttningsfest. Sjukt kul å träffa Växjö-boysen igen!





Sanitas Hominum.

Kategori: Allmänt

För trött för att uppdatera! Måste bara skriva att jag tog examen idag. Skönt att slippa skolan.
 
 
Sanitas himinum = Människans hälsa.
 
 

Tött.

Kategori: Allmänt

Äntligen är denna dagen över!
 
Dels så har jag sovit jätte dåligt i natt för att jag har trott att jag skulle försova mej. Började sedan dagen med katastrofövning. 3 olika fall; en trafikolycka, en brand och en explosion. De va ritkigt roligt att få agera, dock sjukt svårt!
 


Sedan stressade jag iväg till sjukhuset för att hinna byta om och tvätta bort sotet i ansiketet innan arbetsintervjun. Den gick dock bra, fick jobbet om jag ville. Sedan byta om till landstindskläderna för att provjobba på ett annast ställe, barn 4. Kändes hela kvällen som om jag var med i Greys Anatomy. Helt sjukt vare!
 
Nu ska jag plugga lite innan jag däckar! Sista tentan imorrn.
 
 

Zooom zooom zoooom.

Kategori: Allmänt

Har försökt styra upp mitt liv ikväll. Skrivit CV, ansökt om att få ta examen, fixat mina kursböcker och bokat klipptid. Nu är de bara en kläning till examen som saknas..
 
Imorgon blir en hård dag. Börjar med katastrofövning på I20 från 9.30-14.30. Sedan ska jag infinna mej på NUS klockan 15.00 för en intervju på Hemmatologen. Frågan är ju hur man kommer se ut efter en hel dag med katatrofövning + att dom skulle ju sminka en med massa blod osv. Sen direkt efter intervjun ska jag provjobba på barn 4
 
 
Sängen kallar! gnatt.
 

Söndag.

Kategori: Allmänt

Då var helgen över och framför mej har jag sista veckan i skolan. Examen på torsdag!
 
Som jag redan nämnt spenderades fredagen med tacomys. Lördagen hade jag 2 DM matcher i futsal och på kvällen blev de förfest hos Sara och utgång på Allstar.
 


Idag har jag varit och kikat på en lägenhet. Jätte fin! Får se hur de går på budgivningen..
 
 

Tears in heaven.

Kategori: Allmänt

Ville bara kika in och säga att jag har haft en super mysig kväll med Eve, Sara, Johanna & Disa. Käkade tacos och bara mööööööös! :)
 
Här har ni en bild på en chillande Sara. De va ända bilden från kvällen,
 
Nu blir de att sova. Ska upp 06.50 imorgon, en lördag!!!!!!!!!!!! Har 2 matcher futsal.
 
GNATT! & tack för ikväll girlz.
 

Don't know.

Kategori: Allmänt

Tjenizpeniz! :)
 
Sry för dålig update! Men har varit så tröttttttttt.
 
Kan berätta om gårdagen :) Då hade jag och Jens bestämt att vi sku dra och åka skrana vilket vi gjorde. Vi hade en tävling om vem som åkte längst av 3 åk, jag vann!
 
 
Sen blev det hamburgare som är våran specialitet. 120 g burgare, xl-bröd, ost, bacon, ketchup, senap och rostad lök! MUMS.
 
Fick fint bordssällskap av Nisse tha man också! Även han va sugen på burgare.
 
Sedan drog vi på hockey, Björklöven-Teg. Löven vann!
Notera tiden ;) elit.
 
Komme just hem från fotbollsträningen, nu blire till å hoppa i duschen och sen sova!
 
 
 hujjj.
 

Always look on the bright side of life.

Kategori: Allmänt

Vi läser ju som sagt kursen katastrofmedicin i skolan nu. Hade 2 från ambulansen som va och föreläste och så hade vi nå praktiska övningar att sätta halskrage osv. Men iaf, i föreläsningen nämnde dom att man sitter säkrast till vänster långt bak i bussen och sedan berättade dom om en händelser där det var en buss som tappat ett däck och kört av vägen och blivit en hemsk olycka.
 
 
Och vet ni va de sjukaste är, när jag åker buss hem från skolan har bussen innan min buss tappat 2 däck!!! Så då började jag tänka på vilken den säkraste platsen va.. och jag sitter långt fram till höger.
 
 
Resten av kvällen då.. har blivit erbjuden jobb, kikat på lägenheter, power napat, gymmat & kollat på föreläsningar. På gymmet blev jag på så hemskt dåligt humör (utan anledning) och har som haft den känslan resten av kvällen. Bläää.
 
 
Så jag säger Gonatt!
 
 
 
 
 
 


























Back to school.

Kategori: Allmänt

Vaknar klockan 07.15 av väckarklockan och tror då att jag försovit mig. Bestämmer mej bara för att snooza 1 gång (mot för typ 6 ggr som jag brukar) för att minimera risken att försova mej. Är så jäkla trött när jag kliver upp! Min frukost blir 2 koffe & en avokado. Sätter mej sedan på bussen och det känns som att de kommer bli en låååång dag!
 
Men som tur har Hanna funnits där och gjort dagen 1000 ggr bättre ;)
 
På lunchrasten tog vi en prommis i det vackra vädret ner till älven. 
 
 
Sedan har vi tecknat en del under föreläsningarnas gång. Hanna är en riktigt konstnär. Ser ni hur fokuserad hon är ?! Fattar inte, hon måste typ ha ett 6:e sinne, kunna göra två saker samtidigt. Lyssna & rita.
 
Detta är ett exempel av hennes tecknande. Som ni ser är det inte en prinsessa i slottet utan en prins. (Tjejen har fantasi ;P) Det är inte den gamla tråkiga storryn när en prins räddar en prinsessa bla bla bla.. Det är nytänk
 
Har just varit och tränat fotboll. Nu blir de dusch och sedan ska jag bädda ner mej med några föreläsningar om katastrofer.
 
HADE!
 
 
 
 
 

Give up or get up!

Kategori: Allmänt

Idag åkte Malle till sitt hem #2 i Sthlm. Tråkigt att hon bor så långt borta! Men om mindre än 2 veckor drar jag och hälsar på henne och vi ska även göra en snabbvisit visit i Linköping! Weehoo :)

Bild från i helgen då vi festade hos Sussi.
 
Annars har jag haft en väldigt seg dag, kännt mej trött heeela dagen! Låg i sängen och typ halsov när jag kom på att jag typ behövde duscha. Såå tänkte att de är väl lika bra jag tränar så jag verkligen behöver duscha. Övervann tröttheten och drog på gymmet! *nöjd* Blev lite löpband, sen träffa jag mina 2 kusiner så körde styrka med dom.
 
 
Imorgon börjar en ny kurs i skolan, katastrofmedicin. Ska bli kul! Ska dock bli mindre kul att kliva upp imorgon med tankte på att jag har lite fel dygnsrytm. Kanske bäst man går å lägger sej nu iaf!
 
gonatt på errrrr!
 
 
 

Hamburgare, ja eller nej?!

Kategori:

Ligger i Malles säng, vi har just sett Mamma Mia. En film som gör en glad :) Malin sitter och bokar tågbiljetter till Linköping. Vi drar nämligen dit om 2 veckor, blir f1! Sen sitter vi och är sugen på hamburgare och funderar på om vi ska dra till Max?!


10 km vare va?

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Malin testat formen i skidspåret. 
 
 
Malin kraschade i uppförsbacke (?!) och gled in mellan mina ben. Haha, hur lät inte de där.. :)
 
Kan väl medge att formen var lite rostig. Men kul var det iaf! :D
 
 

2012.

Kategori: Allmänt

 
Har gjort en liten resumé av det gångna året.
 
 
Januari: Nyår firades på Koh Chang med ett gäng random dudes som bodde på samma hotell som oss. Tog sjukt lång tid innan vi våga fråga om dom ville fira med oss, fega tjejer! Dracks en hel del SangSom.
 
 
Slutet av januari var våran sista tid på resande fot och den tiden spenderade vi Bangkok. Skönt häng med ett skönt gäng, nämligen Växjögrabbarna!
 
 
Februari: Jag drar iväg och reser igen. Denna gång till Kanarieöarna med familjen för att fira mamma som fyllede år.
 
Vit vs Brun
 
 När jag kom hem var det dax att börja jobb igen.
 
 
Mars: Drog till Malles stuga för lite brädåkning och chill. Men konstigt nog så tog all Konnys (Malins pappa) öl som han hade i stugan slut...?!
 
 
April: Jag fyllde hela 23 år och bjöd på taco-middag och tårta.
 
Maj: Firade Valborg med Malin.
 

 
Juni: Suget på värme igen blev för stort. Drog iväg på en sista minuten till Turkiet med Malin, Emma och Anna och mötte på plats i Turkiet upp Växjö-grabbsen.
 

 
Juli: Jag och Malle drar på en road-trip genom Sverige ända ner till Växjö, 108 mil. Sov två nätter i bilen, fällde ner baksätena och sov halft i skuffen. Väl i Växjö va vi på lite sightseeing, festade, bastade, badade, spelade mingolf, blåste glas, grillade, spelade kubb osv.
 



Flyttade ut i lekstugan för att bo där ett tag.
 
 
Och njöt av sommar!
 
 
Började lira fotboll igen.
 
 
Malin fick en avskedsfest efetersom hon flyttade till Sthlm.
 
 
Augusti: Malles flyttlass gick och jag åket med ner, kryssning i samma veva me dom Malin flyttade in hos och deras kompisar.
 
 
Kräftskiva med laget.
 
 
Får upp ögonen för fiske. Storgäddan är och nafsar, men inget mer.

 
September: Ger dock inte upp fisket och nu kommer fiskarna. Fiskelycka.
 
1-0 Lina


3-1 Jens


Jag gav typ upp men "plötsligt händer det". Drar upp min första gädda någonsin! 3-2 Jens, men tycker gäddan räknas som mer vi säger 3-3.

 
Åker och hälsar på Malle i stor-sthlm.
 
 
Bakar Cupcakes med Evelina
 

 
Oktober: Firar halloween med Eve som sugarskulls.
 


Festar med Eve.
 
 
Kör dumper och börjar ta hullatsarkortet.
 

 
November: Hänger med Hanna på psyket.
 
 
December: Njuter över att fira jul hemma!
 



 
 
 Detta är väl iaf en del av mitt föregående år!
 
 
Gott Nytt År!
 
 
 

.

Kategori: Allmänt

 
Fan, hade skrivit massa text till förra inläggen men inget är kvar.....
 
 

Best thing in life are free.

Kategori: Allmänt

 

Nyår 2013.

Kategori: Allmänt

Jag sitter på jobbet och försöker skriva på mitt skolarbete, men är för många störningsmoment så de går åt helvete! Blir fan knäpp.
 
Nu är det iaf nytt år med nya möjligheter. Skålade in nyåret i julmust med mina arbetskollegor ute på balkongen. 
 
 
Detta var vad som serverades till middag idag.
 
Förrätt: Hummer & vitlöksbröd.
 
Varmrätt: Oxfilé & västerbottens-potatisbakelse med rödvinssås.
 
Efterrätt: Lakritsmousse med hallontopping.
 
Riktigt gott var de!