linizfliniz

the one and only.

I'm so happy.

Kategori: Allmänt

Omg, kan inte beskriva hur skönt det är att imorgon är min sista jobbardag! Och att jag efter det ska va ledig i 2 månader :D 
 
Igår vare utgång med brudzen. Förfest hos Disa sedan utgång på Allstar och vidare mot Schlager. Efter denna galna utekväll blev de efterfest med storslagen matlagning av Anton. 
 
För trött för å skriva! GONATTTTTTTT.
 
 

Welcome to my paradise.

Kategori: Allmänt

Just hemkommen från kvällsjobb. Känns som de kommer bli en helt okej jobbarhelg ändå! Jobbar dag imorgon och sedan kväll söndag. Så imorgon ska jag hänga med mina girlz en sista gång innan jag å Malle drar iväg på våran resa :) Ska bli kul att träffa alla och skönt att kunna göra något trots att man jobbar.
 
Nedräkningen har verkligen börjat till resan nuuuu. 3 jobbpass kvar och 5 dagar kvar!!!!!!!! :D
 
Hihi, jag ser alltid så grym ut på alla bilder :) Har min nya favvotröja på mej. STAR WARS ♥
 
Började iaf packa lite till resan i morse. Brukar alltid göra det natten innan. Men tänkte att jag sku va ute i god tid denna gång :) För de jag hade med mej på förra långresan var katastrof! Inget som matchade varandra och bara fula saker som jag tänkte att jag kunde kasta..
 
Tack-och-hej-leverpastej.
 

Hello tomorrow.

Kategori: Allmänt

Har typ aldrig något att skriva längre..
 
Men snart blir de ändring på de! För jag har köpt en surfplatta som ska användas flitigt på resan :) Man har ju typ nämligen WiFi på alla boenden.
 
Idag har varit mest en slappardag. Legat i sängen å sett serier och "städat" lite i lägenheten. Sen har jag hängt med Sussi och Eve och dom har ÄNTLIGEN har bokat sin resa! Dom kommer och möter upp oss 3 veckor i Filippinerna :D *Weeehoooo*
 
Efter bokningen firade vi med lite Maxkäk och fotbollsträning.
 
 
Nu ett avsnitt serie och sen sova! Sover hemma hos mamma å pappa inatt eftersom jag ska till frissan imorgon. Och som jag sagt många gånger förut, MIN GAMLA SÄNG ÄR SÅ FETT SKÖN!
 
Nattinatt.
 

10 dagar!

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag och Malle suttit och planerat våran resa! Asså shiiiiet, vad jag längtar!!! Nu behöver jag verkligen semester :) Fattar inte hur nära de egentligen är, 10 dagar.. de är ingenting!
 
 
Hoppas Eve och Sussi får tummen ur röven och bokar!!!!!!!!!!
 
 
GONATTTTTTTTTT.
 
 

Skönt.

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ledig! Det var nog välbehövligt. Har sovit och sett serier om vartannat idag fram till klockan 2. Då satte jag igång med städ och matlagning. 
 
Ikväll har jag haft finbesök av Hanna :D Sjukt länge sen jag träffa na! Hade mkt att ta igen ;) Och eftersom Västerbottespaj är min och Hannas "nationalrätt" så var det såklart den som stod på bordet!
 
 
Ledig imorgon också! Skönt att ej behöva stressa i säng och inte heller kliva upp i ottan :) Har dock inga speciella planer för morgondagen, men de blir nog bra. Är iaf bjuden på älg-kött-soppa på Aktersigen till middag. MUMS!
 

3 ½ vecka!!!!

Kategori: Allmänt

Jappjapp, helgen har varit finnemang :) Väldigt varierande! I fredags var det fest med brudzen, blev utgång och hela köret. Mkt trevligt! Dock inga bilder från kvällen på mobben förutom en på mej å Sussi, blev dock en å annan film på kameran.
 
 
Lördagen spenderades ute i Obbola med Linn, Malle och två smågrabbar. Vi satt barnvakt. Mysipysi. Såg Monsters ink.
 
 
Och idag har jag och Malle varit ute på en liten promenix i de fina vädret samt kollat på herrarnas match och så har jag spelat match. Vann med 4-1. 
 
 
Sjukt dåligt inlägg men fick ba lov :D
 
Puss&Gonatt.
 
 

Höhöh.

Kategori: Allmänt

Det är bra när jag har middagssällskap. Då blir de alltid att man styr upp något gott :) Idag har Malin käkat med mej. Vi gjorde hemlagad pizza med massa gosaker på! :)  


Efter de kom Sussi över. Vi hade planerat en bastukväll. Men fick inte igång nån riktig värme i bastun :( Så istället blev de ansiktsmask, kladdkaka, massage och idol :) Har fått massa äckliga finnar som jag försökte utrota. Tur man hade en hudterapeut här som bjöd på nån bra ansiktsmask samt nå andra krämer :) Så imorgon är mina finnar veck ;)
 
Somnade i soffan efter ett avsnitt Pretty little liars. Glad att jag vakna så pass tidigt å kan sova minst 5 timmar i sängen. Så nu säger jag Gonattt!
 

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Hejhejhejhej! :)

Har ikväll hängt med Anna. Vi lagade kyckling-tacos. De är ju sjuuuukt gott! :) Det åt vi alltid på våran förra resa. På bilden saknas ju dock det viktigaste, guacamolen!

 
Har faktiskt redan bäddat ner mej i sängen. Ska slå på nån serie att somna till :)
 
 

Play hard.

Kategori: Allmänt

Skönt med en ledig måndag! Vädret har verkligen varit på topp idag :) Sov i Holmsund i natt och klev upp tidigt för att dra å fiska med pappi. Vi drog upp varsin gädda ;)

 
Det gillade dock inte gäddan och bet mej i tummen!


Och vad är de man brukar säga?! Storleken har ingen betydelse. Right? ;)
 
Sen ikväll har vi haft match. Mötte Röbäck. Blev vinnst med 3-0. Nu gällere å vinna de 2 sista matcerna så blir vi 2:a i serien :D Som jag nämnde i början av säsongen att Skellefteåtidningen tippat oss att bli sist. Jag säger bara: LOL.
 

Klockan är redan för mkt. Jobb som gäller i morgon. Nattinatt.
 
 

Ruter7.

Kategori: Allmänt

Jag är för trött för att skriva något tyyyyp. Blev en 2 dagars i helgen. I fredags va jag ute med Racha. Hade en grymt kul kväll! Say no more.
 
Sen igår var de kräftskiva med laget. Har sagt det förr och säger det igen. BÄSTA LAGET! :) 
 
 
 
Slaggade hos Linn inatt. Haft en riktig bakisdag idag. Soffhäng, tv-spel, pizza, chips, dricka osv. Gjort nada typ men änd najs. Sen ikväll blev de myyyyyyyyyyyskväll med brudzen :)
 
 
 

Road trip to Ikea.

Kategori: Allmänt

Blev upplockad 07.00 av Jesse och bilen rullade sedan ner mot Sundsvall och destination Ikea. Bilresan gick fin fint! Dock utan musik. Men vi vägde upp med egen sång samt lite bil-lekar :)
 
Anländer till Ikea 09.54. Går då raka vägen in på självplockningslagret och lägger undan ett bord som faktiskt var målet med denna resa. Alltså, ett matbord till Jens. Sedan drar vi av sisådär 4 rundor inne på Ikea med en lunchpaus mitt på hållet. När vi just känner att vi är klara och har gått ut kommer jag på att jag lovat min jobbarkompis att köpa nå lådor åt honom, så bara att traska in igen.. Hittar lådorna och även lite mer krimskrams
 
Lite bilder:
 
Dagens minus:
- Ingen "fungerande" bilstereo. 
- Paradisbadet var stängt :(
- Fel underdel till bordet Jens köpte!!!!
- Nästan soppatorsk.
- Felkörningar.
 
Men trots detta så är jag nöjd med dagen :)
 
 
4 dagar till helg!!!!!!!!!!!!!!!!