linizfliniz

the one and only.

ajaj.

Kategori: Allmänt

Haft ont i nacken nu alldeles för länge.. vaknar på nätterna av att de gör ont. Känns som att det kan vara en inflammation. Har börjat behandla med diklofenak nu och börjar redan kännas bättre! Men detta beror nog mkt på att jag är så jäkla dåligt tränad. Så ikväll körde jag lite kvällsträning här hemma med mina nya hantlar och matta eftersom jag ej tagit mej iväg till IKSU. Men imorgon blir det ett pass av någon slag med Malin :)
 
 
Sista dagen jobb imorgon innan påskledigt! skönt.
 

Polisen.

Kategori: Allmänt

Jag är typ rädd för polisen och har alltid varit (förutom i fyllan). På cykeln på väg hem från jobbet kommer jag till ett övergångsställe och det gör även polisen. Jag har inget lyse på cykeln och tänker då att dom kommer stanna mej och ge mej 500 kr i böter. Men ikket! Hoppade iaf fint av cykeln och gick över övergångsstället. En annan sak med poliser, dom gör lite som dom vill. Dom var på väg till ICA vilket även jag var. Dom parkerade just utanför dörren istället för att använda parkeringen som va typ helt tom.. 
 
 
Blä, vill inte jobba 06.45 imorgon!!!!!!!!!!!!!!!
 

Månadag.

Kategori: Allmänt

Idag är det måndag och riktigt tråkigt väder. Ligger fortfarande i sängen men ska väl snart kliva upp och ta en dusch innan jobbet. Helgen har varit bra. I fredags fyllde Alma 8 år så blev bjuden på middag och fika där. Sen for jag, Ludde å Alma och sov hos "morfar". Vi sov alla nere på mitt gamla rum. Somnade till en film, mys. På lördagen va jag, mamma å pappa och köpte nya möbler till balkongen. Jäklar vilket elende å skruva ihop.. På kvällen åkte jag och hämtade Hanna i Nordmaling sen blev de fest och utgång på Schlager. Riktigt roligt :)
 
Har ingen bild från helgen så lägger upp en snygg outfit bild från i fredags.
 
 

Vårkänslor.

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag! Vaknade upp hos Sussi i morse. Hon är hundvakt så blev en prommis i det fina vårvädret nere vid ävlen. Där fanns många tecken på vår. Blommorna börjar komma upp, isen börjar försvinna, solen värmde och alla man mötte var så glada. Matade dom söta små änderna, en av dom va albino.
 
 
 
 
 
 
Firandet fotsätter, igår var glassens dag och idag våffeldagen. Så såklart blev de våfflor till lunch med maxade tillbehör!
 
 
 
 
Väldigt produktiv dag idag! Efter allt detta for jag och Malin och körde ett pass body-pump. Galet va klen man är alltså, lär känna att jag lever imorgon. Sen mys hos mamma å pappa framför Sveriges mästerkock. Sjukt va duktiga dom är!
 
 

Glassensdag.

Kategori:

Firades med Sussi, Stina och Lisa och en god middag. Och såklart glass till efterrätt i form av marängswis :)


Tur hemtjänsten tog disken :) 


Sover hos suss. 0% batteri. Hadeeee

Hett tips.

Kategori: Allmänt

Tunnbrödsvagnen som dyker upp på olika sällen i Umeå har mkt goda tunnbröd! Just nu står den utanför ICA Berghem. 
 

Rocka sockorna.

Kategori: Allmänt

Igår höll jag och Matilda i våran första HLR-kurs. Fick här om dagen bevis på att det är bra att kunna! En jobbarkompis har ett korpenlag i innebandy, med landstingsfolk. Dom hade i onsdags final på Nolia då en man med en 10 årig son får ett hjärtstopp. Som tur så var det rätt match han var och kollade på. Ett gäng sköterskor/läkare från dels hjärtintensiven, thoraxintensiven, vanliga intensiven plus andra avdelningar. Dom kunde snabbt starta HLR samt ge en stöt med deffen så hjärtat kom igång. Deras lag hette även så passande som "Liv".
 
Snabb repitition:
 
Filmen visar hur man utför bröstkompressioner på en vuxen person. Filmen visar hur man gör mun mot mun-andning på en vuxen person.
 
♥ 30 Kompresioner mitt på bröstkorgen i en takt på 100-120/min.
♥ Fri luftväg + 2 inblås så bröstkorgen höjer sig.
♥ Fortsätt tills ambulans kommer. Om möjligt använd hjärtstartare.
 
 
Igår gjorde jag som många andra, hade 2 olika strumpr för att uppmärksamma downs syndrom.
 
Har jobbat natt och det är nu dags att sova! Ska försöka ta mej och träna idag. Får se hur det går med de?!
 
 

Mat..

Kategori:

Livet kretsar kring mat. Man gör typ inget annat än äter. Igår blev jag bjuden på mkt god pulled pork av Lisa och Sussi. Idag va jag, Malin & Sussi på Rost och åt en mkt god lunch. Och ikväll har vi haft middag och sköterskemöte hemma hos mej, tacos. Mums.


Sunny side up.

Kategori: Allmänt

Blir alltid jobbigt då man halkar efter i bloggandet, va ett tag sen jag skrev nu. Men, kan börja med helgen som va rätt häldelserik.
 
Fredag den 13:e; sover efter nattjobb ute i Holmsund för att kunna tvätta lite kläder, blir ca 2 h sömn. Åker sedan mot stan för att hjälpa Malle fixa lite i deras nya lägga. Mycket fin och bäst av allt, den ligger nära mej! :) Sen måste jag börja bege mej hemåt och mot kvällens kliniksfest. Men vad händer då?! Jo, bilj*veln startar inte. Försöker att putta igång den, går ikket. Försöker med startkablar, funkar inte heller.. Lämnar bilen och beger mej mot förfest hos chefen och därefter en mycket lyckad klinikfest med sång, dans, god mat, trevligt sällskap, nya bekantskaper på onkologen osv.
 
 
 
.
 
På lördagen va de middag och fest med brudarna från jobbet. Pizzamiddag och sen spelade vi "Med andra ord" och dansade lite "Just dance". Efter det utgång på AllStar. Även de en lyckad kväll :) Renée fick agera hund och ligga i baksätet i taxin ner på stan.
 
 
På söndag var de grillpremiär med grillad fläskkaré, majs, klyftpotats och en god sås. Annars i veckan har jag bara jobbat! Just klar för natten och ska nu sova.
 
Over and out.
 

Vi.

Kategori:

Jag och Renée har blivit ett "vi". När vi jobbar natt ihop gör vi typ allt tillsammans. Lika flamsiga båda två. Men allt blir så mycket roligare då :) Ikväll har jag dessutom blivit bjuden på middag i hennes nya fina hus. Snart är dessa 2 nattnätter gjorda och vi laddar upp för helg! 

Day off.

Kategori:

Min lediga dag har spenderats med Eve. Började med lunch på Vezzo. Tog en pizza. Dom har goda pizzor med surdegsbröd. Sedan begav vi oss mot Mariedal/Ersboda för lite shopping. Hitta ett par kängor, sängkläder, handdukar, å lite krimskrams. Mkt trevlig dag! :)



Summer of 2015.

Kategori:

Omg, tuff dag på jobbet! Gick hem 18.30 och slutade egentligen 15.30..

Efter det har jag bara hängt hos Racha. Vi har typ gjort absolut inget. Taggat lite sommar!






Ledig imorgon!!!!! :)


10årskalas.

Kategori:

Ikväll har jag varit på middag och fika hos Ludvig som fyller 10. Han hade bakat sin tårta och sina chokladbollar själv! Riktigt god tårta och chokladbollarna med för den delen :D


Sen ikväll har jag legat och läst i typ 3 timmar?!

Nu sova å ladda batterierna inför en sista arbetsdag innan jag går på mina nätter.

Bowling.

Kategori:

Efter ett kvällspass på jobbet så blev det perfekt med lite bowling, nå öl å max efteråt :) bra lördagskväll!


Nu blir de sova för imorgon gäller de att infinna sig på jobbet 06.45 igen! Natti :)


.

Kategori:

Det fina vädret fortsätter! :D Den senaste tiden har jag spenderat alldeles FÖR mkt tid i sängen med ingen ork och ingen motivation. Men har bestämt att det ska bli ändring på de nu! Att röra på sig ska tydligen hjälpa?! Ska dessutom prova dessa:


Har faktiskt hunnit med en promenad samt lunch innan jobbet idag 👍


Ska nu börja bege mej mot jobbet. Hadeee! :)

Vårkänslor.

Kategori:

Idag har varit en riktigt fin och solig dag. Avnjöt en god lunch ute på balkongen och passade även på att sola lite. Har också storstädat lägenheten och tvättat! Sen hade jag ställt in mej på att köra ett bodypumppass, men har tappat bort mitt IKSUkort!?!!?

Blev bananpannkakor med vaniljkvarg och bär.

Myskväll.

Kategori:

Ikväll kom Sussi över för lite käk å Jordskott-mys. Kändes som old times när vi va sambos. Imorgon blir det häng med Alma :)