linizfliniz

the one and only.

Livet leker.

Kategori: Allmänt

Skönt med lediga dagar då solen strålar! Jag har jobbat nästan alla fina dagar så inte fått mycket sol på mej.. Men idag gjorde jag i ordning på ballkongen för att kunna ligga där å pressa. När jag hör någon ropa "Hey bruden!". Ett gäng killar nere på Rött, så bestämmer jag snabbt att det ej blir där jag solar utan går ner på innegården och lägger mej på en gräsplätt där jag ligger i 2½ timme. En av mina grannar som jag förövrigt aldirg träffat förut kommer ner och säger att hon kollat på mej länge och fick lov å kolla så jag levde. Tur man har grannar som bryr sig :)
 

Har även varit nere på stan en sväng och inhandlat lite läskande drycker inför morgondagens brännbolls vm som jag ska medverka i. Taggarååå! Sen fick jag just ett samtal från min gode vän Sussi som säger att efter träningen ikväll taggar vi igång lite lätt med någon öl ;) fettfett.
 
 
Det ska va' gött å leva
Annars kan det kvitta
 
/L.
 
 

Sweet as sugar.

Kategori: Allmänt

Jag har ett sånt sjuuukt sockerbehov, ett beroende. Äter sötsaker dagligen! Men, nu har jag varit clean i 3 dagar. Fyfan va jobbigt de är! Tänker hela tiden att nu ger jag upp, bättre å få njuta..
 
 
Ikväll har jag bara chillat hemma i lägenheten. Tog en powernap efter jobbet sen legat i sängen och sett film å käkat jordgubbar :) 
 
Min mobil är borta och mobilen jag har nu är kass så blir inga bilder.
 
Hujjjjjjjjjjj.
 
 
 
 
 

Tagga.

Kategori:

Sitter ensam i min soffa med en norrlands och väntar på mina seeeeeegaaaaaaa kompisar! Jag är taggad ju! :D komsi komsi.



/L.

Brännbollsyran.

Kategori: Allmänt

Jahapp, då ska man tyldigen va med i brännbollsyran. Men de blir kul! :) Vi har dock ej bestämmt något tema. Några tips ? :) Sist jag va med i yran så var de med min sjuksköterskeklass. Vi hade blöjor, kateterar osv..
 
 
 
Not so sexy!
 
 

Friends.

Kategori:

 
 

Umeå, björkarnas stad.

Kategori: Allmänt

Ja, då var man tillbaka i Umeå efter en helg i storstan. När jag lämnade Umeå i fredags fanns det en liten tillstymmelse till att björkarna var på väg att slå ut men nu är dom gröna. Fan va skönt att det är sommar! Mötte upp Eve för lite häng i parken. Köpte med oss en pizza. Att jag inte är less på pizza vid det här laget, detta blev min 3:e på 4 dagar :)

 
Sedan förflyttade vi oss till Holmsund där det blev vätskeuppladdning inför storsjöloppet. Fick ba lov att ta med denna bild för den va så fin! 
 
 
Jag och Eve körde på team Rosa/Svart. Inget vi hade bestämmt utan bidde ba så. Vi är förövrigt nöjda med vårat lopp som var på 6,6 km. Vi har bestämt att nästa år blir det milen ;)
 
 
Något av det bästa med storsjöloppet är buffén man får då man kommer i mål!
 













Kvällen avrundades med en godis, chips å film kväll!
 
Nu har jag sådan fet ångest för att imorgon är det tillbaks till verkligheten.. 
 
 

hem.

Kategori:

Sitter nu på planet mot Umeå. Är sjukt trött trött å skulle helst av allt vilja sova. Men man vill ju inte missa maten på planet ;) spännande å se vad de är. sist var de krabbkakor...

The girl in my life.

Kategori:

Idag har jag haft en riktig chilldag. Glidit runt i Sthlm, softat i nån park, åkt lite båt, och bäst på hela dagen var ansiktsbehandlingen på Malles skola. 10 år yngre nu asså.



Ligger nu i sängen å bara myyyser med Malle. Vi ska slå på en film soon. Denna helg lider mot sitt slut och vi har bestämt att jag snart kommer tillbaka! Har haft en sjukt spårad och minnesvärd helg. De är de jag älskar med Malin, att vi alltid lyckas med galna saker. Och sen finns de ju 1000000 andra saker jag älskar med denna tjej! <3



pusssss

Kort och koncist.

Kategori:

Är nu hos min kära Malle i Sthlm. Vi sitter i hennes säng och ölar. Ikväll ska vi ut och göra Sthlm osäkert ;) Vilket vi även gjorde igår.



Idag har va strost omkring i Sthlmstad. Efter de blev de en dusch och powernap.




Nu säger vi skåååål!




Black and yellow.

Kategori: Allmänt

3 pinnar till! TACKARRRRRRR. Känns grymt bra med en sån här start på säsongen! Vi har ett fett bra lag med grym lagkänsla! :D 
 
 
 
 
 /Linizfliniz.
 
 

Life is life.

Kategori: Allmänt

Denna helg har jag ett fullspäckat schema! På gårdagens schema var lagfekke inplanerat. Hade en riktigt trevlig kväll med bästa laget. Sedan blev de utgång på Allstar. Längesen jag va ute på krogen faktiskt. Träffade många jag kännde, kul! :) När klockan blev 02.00 känndes det bra att slippa stressa till bussen, utan jag kunde istället ta en lugn och skön promenad hem :) 
 
 
Ikväll har jag varit på min kusses spelning. Grillbuffé, bra musik och trevligt sällskap i form av släkt och vänner. Synd bara man ej kunde ta sig en öl eller två, men kommer fler tillfällen. Istället styrde jag upp partytaxi a la Lina. Fick några körningar ändå ;)
 
Nu ligger jag i min gamla säng hemma hos mamma och pappa. Måste säga att den är riktigt skön! Min nya säng är lite hård.. Här kommer jag sova gott! :) Imorgon väntar en bussresa upp till Skelleftå för en fotbollsmatch. Och förhoppningsvis 3 poäng!
 
TAGGARÅÅÅÅÅ! :D
 

Headache.

Kategori: Allmänt

Har hela kvällen besvärats av en jobbig huvudvärk. Har sovit och varit vaken om vartannat men den vill inte släppa.. Imorgon är det fredag och de ska bli så skönt! Jobbar dag och sen på kvällen är det lagfest med brudzen som gäller :) Lär kunna bli en episk kväll!
 
Och imorgon om 1 vecka åker jag ner till Malin i Sthlm för att spendera fre-tis där. Ska bli myyys! Ska till hennes skola och göra en ansiktbehandling. Aldrig gjort någon sådan tidigare så de blir naaajs. Annars lär vi hitta på ett och annat bus skulle jag tro ;) *höhö*
 
 
Over and out!
 

Nothing.

Kategori: Allmänt

Har ingenting att skriva om ikväll så istället lägger jag bara in en bild.

Imorgon är det Kristi himmelfärdsdag. Vad är de ens för dag ?! Det är iaf en röd dag vilket = ledighet för många. Men ikket för mej! 
 
pussåhej.
 
 

17 grader i skuggan.

Kategori: Allmänt

Idag har man riktigt fått sommarkänslor! Har känt taggen inför en mysig picknick, en dag på stranden, sommarfester, sommarnätter, grillat, en härlig fisketur, glass, bruna ben.. listan kan göras huuuur lång som helst :) Men nu är det nära! Jag och Sussi tog en löptur runt sjön idag och taggade allt som vi ska göra i sommar :D För övrigt sjukt bra jobbat av oss! :) 
  
 
 

Disciplin.

Kategori: Allmänt

Jag är ett kakmonster, jag erkänner! Kan fan inte hålla mej ifrån gosaker.. Har nu insett att "Beach2013" är kört! Planen var att börja för flera månader sedan med att minska ner på gosaker men istället ökade jag upp med dem. Sen blev de 1:a maj och då tänkte jag att de kunde ju va ett bra datum att köra igång och även sista chansen att köra igång. Men kommer alltid med massa ursäkter till varför "det är okej att ta just denna onyttighet".
 
Men idag, då kännde jag att jag kanske ändå skulle klara de. Började bra med en nyttig middag bestående av lax, broccoli och en god sallad. *Tummen upp på de*
 
 
Men efter träningen hände det igen...
 
 
 
Forever and ever.
 
 
 

Seriepremiär.

Kategori:

Har idag haft seriepremiär med fotbollen. Känndes fett bra att få vinna, vikitgt!!! Laget vi mötte har blivit tippade att bli 2:a och vi sist. Vann med 3-1! För övrigt så hade laget vi mötte idag Rabi Jaber som tränare, ni vet Idol?! LOL.







Skadade mej på matchen, fett ovärt! Nu ska jag sova och njuta av att jag är ledig imorgon! :)

Måste vattna blommorna!

Kategori: Allmänt

Idag är de fredag, har haft en tuff dag på jobbet. Trots denna tuffa dag så hann jag och Hanna med en lunch-date för första gången på 3 månader som vi jobbat tsm. Höll nästan på ge upp där ett tag att de inte skulle gå, men lyckades tillslut hitta en lucka. De blev Htx2! Och gott vare ;)
 
Fick sms av mammi som frågade om jag ville komma å käka med dom. Vilket var tur jag gjorde! Tonfisk v.s. Grillat. Hur svårt är valet ?! ;)

 
Kvällen blev inte så mkt mer spännande. Tog en dusch och bäddade ner mej i soffan framför en film. Nu ska jag krypa till kojjs eftersom det nalkas jobb imorgon 06.45
 
Känns verkligen inte som det är fredag. Blir som fel dom man är ledig 2 dagar mitt i veckan.
 
nattinatt.
 
 

Time isn't wasted when you're getting wasted.

Kategori: Allmänt

Chefen ringde på Valborg och sa att jag kommer få 7000 kr i bonus i juni. Känns sjukt bra att jag fattade mod att gå och prata med henne och känns sjukt bra att jag får 7000 kr "gratis" :) Dom pengarna åker in på sparkontot! Juni blir en rik månad, dels vanlig lön, bonusen och skatteåterbäring! :D 

På tal om Valborg, så firades den med brudarna och en god middag bestående av grillat och till efterrätt marängsviss. Efter middagen vare planerat att ett gäng på 4-5 killar skulle komma. Men innan kvällen var slut så var vi ca 20 pers. Men riktigt trevlig kväll :)
 
 
Gonatt :)