linizfliniz

the one and only.

yukgfukhbkj.

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en ledig måndag, riktigt skönt! Min plan för dagen var att städa (vilket det även var dagen innan), såg mörkt ut på städ fronten länge men tillslut ryckte jag upp mej och tog tag i städandet. Dammsugat, torkat golvet, dammtorkat, tvättat kläder, rensat bort massa skrot osv osv. Resultatet blev grymt najs! Ligger nu i min renbäddade säng :) Huuuuur skönt?!
 
 
Btw, gjorde en fett god smoothie ikävll! ;)
 
 
 

Kattvakt.

Kategori: Allmänt

Jag är kattvakt åt lilla Zid och ska vara de i 2 veckor. Just nu sitter vi bara å myser efter lite bus.

Igår blev kvällen inte så lugn som planerat. Melodifestivaltittandet med laget ställdes in, så jag taggade om och hängde med Hanna ut på galej :) men va lugn så har mått prima idag. Sitter och funderar på vad man ska göra för middag och om det rent ut av blir gymmet ikväll :)

 
Over and out!
 

 

Lördag.

Kategori:

Sitter här vid köksbordet och har precis lagat en god middag. På menyn idag var det stekta varmamackor med creme bonjourost och en god sallad till. Ikväll blir de lugna puckar. Ska se melodifestivalen med några från laget :)



Ha en bra kväll alla! :)

Pigg.

Kategori: Allmänt

Vad gör jag vaken nu?! Vaknade för över 1 timme sedan och jag va fan ute igår. Har jag blivit en morgonpigg människa, är de ens möjligt? Synd bara att man är lite bakis. Annars hade det varit najs att dra å träna å testa sina nya dojjs :) Men ist blir de ett avsnitt Greys.
 
 
 
Hade lagfest igår. Förfestade hos en ny tjej i laget, riktigt trevligt! Haha, vet inte om jag törs berätta detta men.. sen blev det utgång på FIVE!
 
 

355.

Kategori: Allmänt

Nä, nu är jag fan lack! Fått tillbaka min telefon från service och jag hinner bara starta den å ladda ner nå appar. Sen när jag ska kolla på den efter ett tag är de samma fel som innan lagningen, den är ba svart!!!!!! Så måste ta ut batteriet för att få igång den.. Nu har jag iaf gjort nån jäkla updadering. Och funkar den inte nu är denna telefon ett minne blott..
 
I övrigt då.. Jag är nu färdig med min inskolning på jobbet. Så imorgon är min första dag "on my own" så att säga. Känns fett nervöst faktiskt. Men de ska nog gå bra hoppas jag! Kollade just busstidtabellen, måste ta bussen som går 06.00! Brukar åka med pappa men dels så gjorde han sin sista dag på jobbet idag och så åker han till Thailand imorgon. Blir kung då jag får läggan! Nära å bra :)
 
Thailand skulle inte va helt fel!
 
 
Säger bara de, THAILAND I'M COMING BACK!
 
 

Alla ♥´s dag.

Kategori: Allmänt

Hela dagen idag har jag suktat efter gelé hjärtan! Och inte har jag fått ett endaste.. Kanske man måste köpa sej en förpackning imorgon trots allt. Får se hur suget är då!
 
 
 
 
 Hoppas alla haft en bra dag! ♥
 
 
 

Fettisdag.

Kategori: Allmänt

Har haft så ont i huvudet idag. Så har sovit hela kvällen förutom då vi gick över till grannen för att käka semlor. Vem vill missa de lixom?! Älskar semlor ♥ Vaknade typ nyss, hade egentligen tänkt duscha men får stiga upp och göra de imorgon... 
 
 
 

zombie.

Kategori: Allmänt

När jag va å hälsade på Malin för ca 3 veckor sedan började vi se en serie, The walking dead. Egentligen brukar jag tycka allt som har med zombiesar att göra är töntigt. Men har som blivit fast i denna serie. Är inne på säsong 3 och de har varit ett litet uppehåll. Men nu har ett nytt avsnitt släppts! :) Ska se de innan de blir ti å sova.
 
 
 

mello.

Kategori: Allmänt

Som sagt, idag har vi haft cup hela dagen. Jag har vaktat kassen. Jobbade mej som in i matcherna ändå!
 
Nu ikväll har vi varit ett gäng på klubbstugan och käkat "snacksbuffé" och sett melodifestivalen. Vi hade typ 7 sorters chips, popcorn, godis, 4 olika dipper, godis, vindruvor, mortötter, torkade bananer, dricka osv.. För övrigt, sjukt kassa bidrag i melodifestivalen..
 
 
Imorgon fortsätter cuppen. Får väl se om jag får förtroendet att stå igen. Gonatt mina vänner!
 

Håll om mej.

Kategori: Allmänt

Imorgon har vi cup på Nolia 08.00-17.00. Som en hel arbetsdag! De är kul att ha börjat lira igen. Speciellt för att man får träffa alla underbara tjejer i laget. Men en sak som dock är mindre nice är dessa jäkla fotbollsfötter.. Har redan typ fått en blånagel osv!
 
Tack för ikväll tjejer! Ni är guld. ♥
 
 
Nä, nu är fan dags att sova om he gå!
 

...

Kategori: Allmänt

Hemma efter ett rätt bra kvällspass på jobbet! Fick sluta redan klockan 9 så ist för å vänta på bussen som gick 21.50 så ringde jag efter skjuts. Skulle inte ens varit hemma än! Har hunnit bläddra igenom 4 dagar på Instagram på min mammas mobil. Galet vad man känner sej avständ från omvärlden då man ej har en smartphone. Hoppas min mobil kommer tillbaka snart, den är på service!
 
Fredag imorgon och ledig i helgen! Grymt sé najs! Vi har cup hela lördagen, 8-17. I övrigt så blir de en väldigt lugn helg :)  
 
Å inte har man nån bild å bjú på nu när man har en sån kass mobil... Får bli en från våran resa. Jag å en liten söt sköldpadda :) Sjuuuukt vad jag längtar utomlands!
 
 
Nu blire å borsta tänderna å krypa till kojjs!
 

0 inspiration.

Kategori: Allmänt

Mitt nya jobb har typ tagit knäcken på mej! De ända jag har gjort dessa 2 veckor är typ jobbat och sovit. Har ej orkar vara social med någon och träningen har gått åt skogen. Har istället "tröst ätit" massa onyttigheter och skaffat mej lite hull..
 
En bra nyhet som jag ej har berättat för er är att jag har köpt lägenhet! En 2:a på Berghem. Hur bra som helst! Nära till jobb, affär, pizzeria, alla bussar, elljusspår, stan and so on. Flyttar in i början på April. Weeehooo
 
Malin har varit i valet & kvalet om hon ska stanna i Sthlm i sommar eller komma hem till fina Norrland. Och som de ser ut nu så kommer hon hem. Då blir jag glaaaad!
 
Denna hänger ovanför min säng, gjorde den när jag jobbade natt i somras:
 
Har under en välidigt lång tid försökt klippa ihop en film från våran resa som vi gjorde för nu mer än ett år sedan. Men den har stått stilla under en längre tid. Men ikväll har jag jobbat lite på den och kanske att de börjar bli nån struktur på den. Sjukt mkt klipp har vi!
 
 
Aja, detta får bli allt för denna gång! Nattinatt :)