linizfliniz

the one and only.

Sunny side up.

Kategori: Allmänt

Blir alltid jobbigt då man halkar efter i bloggandet, va ett tag sen jag skrev nu. Men, kan börja med helgen som va rätt häldelserik.
 
Fredag den 13:e; sover efter nattjobb ute i Holmsund för att kunna tvätta lite kläder, blir ca 2 h sömn. Åker sedan mot stan för att hjälpa Malle fixa lite i deras nya lägga. Mycket fin och bäst av allt, den ligger nära mej! :) Sen måste jag börja bege mej hemåt och mot kvällens kliniksfest. Men vad händer då?! Jo, bilj*veln startar inte. Försöker att putta igång den, går ikket. Försöker med startkablar, funkar inte heller.. Lämnar bilen och beger mej mot förfest hos chefen och därefter en mycket lyckad klinikfest med sång, dans, god mat, trevligt sällskap, nya bekantskaper på onkologen osv.
 
 
 
.
 
På lördagen va de middag och fest med brudarna från jobbet. Pizzamiddag och sen spelade vi "Med andra ord" och dansade lite "Just dance". Efter det utgång på AllStar. Även de en lyckad kväll :) Renée fick agera hund och ligga i baksätet i taxin ner på stan.
 
 
På söndag var de grillpremiär med grillad fläskkaré, majs, klyftpotats och en god sås. Annars i veckan har jag bara jobbat! Just klar för natten och ska nu sova.
 
Over and out.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: